V com to moze byt? Odkial to moze ist?
Ako by sa dali precistit trubky (alebo nieco ine?) aby ten zapach zmizol?
(zapach ma charakter - silne povedane - zdochliny

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jo to je pravda,měl jsem onehdá ve feldě za baterkou chcíplého kosáka bez hlavy,protože asi těžko sám sobě ukousl hlavu a pak se šel schovat za baterku,lezla mi tam asi kuna,nebo kočka.Trvalo mě dlouho,než jsem přišel na to,odkud ten smrad pochází.Tudy píše:Vůbec to nemusí mít nic společného s klimatizací. Je docela klidně možné, že máš někde u nasávacích otvorů opravdu zdechlinu ptáka nebo myši - pořádně všechno prohlédni, nejlépe s baterkou. Mrtvola může být třeba přišpendlená na chladiči, i docela malé zvíře dokáže neskutečně páchnout. (vlastní zkušenost).
sterbadav píše:Ahoj, prosím o radu. Z klimy se mi začaly linou nepříjemné pachy, takže bych chtěl pořídit sprej na dezinfekci. Můžete mi prosím poradit, kam to všechno nastříkat?
Díky
Těžko říct jak často, dle potřeby a počasí..laufas píše:Na vsechny vydechy nainstalovat ty karcinogenni vonavky a po aute rozvesit smradlavy stromecky![]()
![]()
Jak casto ji pouzivate?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |