amaize píše:kde jsi k tomu přišel , a co tam chceš dělat ty ???dj.brouk píše:Kurňa chlapi,vy chcete jen na srazech závodit a porovnávat mótory??
No potřebuji načerpat tvé zkušenosti s kolama alu třeba
Moderátoři: amaize, Moderátoři
amaize píše:kde jsi k tomu přišel , a co tam chceš dělat ty ???dj.brouk píše:Kurňa chlapi,vy chcete jen na srazech závodit a porovnávat mótory??
neni problém jen jak jsem psal níže , termín a místodj.brouk píše:No potřebuji načerpat tvé zkušenosti s kolama alu třebaamaize píše:kde jsi k tomu přišel , a co tam chceš dělat ty ???dj.brouk píše:Kurňa chlapi,vy chcete jen na srazech závodit a porovnávat mótory??
Kupeny uz viac-menej je, len kym ho este vyrobia a dovezu...dj.brouk píše:To Amaize-chtělo by to ještě jednoho I20,a pak se někde domluvit sakra ,
to si ho tu někdo od nás nekoupí??
No co ho bude doma ukazovat.. treba celej rodine najprvamaize píše:Já nevím , ale asi střelím toho svého aby nás přibylo , vidíš nedávno tu přibyl manik z Havířova a asi někam odjel, no jo vždyť koupil nové auto
amaize píše:Já nevím , ale asi střelím toho svého aby nás přibylo , vidíš nedávno tu přibyl manik z Havířova a asi někam odjel, no jo vždyť koupil nové auto
Jo a vezmem Amalfiho , on má getzíka , rád bych se na něj mrknul, a můžem se domluvit i někde v Ostravě nebo kolem ostravydj.brouk píše:Tak ti někdy zavolám a domluvíme se aspoň my dvaamaize píše:Já nevím , ale asi střelím toho svého aby nás přibylo , vidíš nedávno tu přibyl manik z Havířova a asi někam odjel, no jo vždyť koupil nové auto
amaize píše:Jo a vezmem Amalfiho , on má getzíka , rád bych se na něj mrknul, a můžem se domluvit i někde v Ostravě nebo kolem ostravydj.brouk píše:Tak ti někdy zavolám a domluvíme se aspoň my dvaamaize píše:Já nevím , ale asi střelím toho svého aby nás přibylo , vidíš nedávno tu přibyl manik z Havířova a asi někam odjel, no jo vždyť koupil nové auto
Tak ked uz sa sem chystaaaaamaize píše:to mayq :
paulus píše:he, a ty nemci všetko sežeru, totiž minule som nahodou objavil nemecku stranku mobile.de s ponukou 1200 kusou i20
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |