Že by?mayq píše:Tak ked uz sa sem chystaaaaamaize píše:to mayq :![]()
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Že by?mayq píše:Tak ked uz sa sem chystaaaaamaize píše:to mayq :![]()
to není úplně pravda,oni ti zasraní skopčáci vezmou jeden typ auta a vrazí jej do všech bazarů,ta hlavní inzertní stránka má s nima nějaké smlouvy a pak to dávají i tam kde ty auta vůbec neprodávají a proto to pak tak naskakuje,setkal jsme se s tím před rokem ,vlastně už rokem a půl,kdy jsem chtěl přivézt auto z dojče,měl jsem i odkaz na jednoho kluka z HK který v tom uměl docela dobře poradit ,ale musel byhc ho někde tvrdě hledat.A pak skušel jste někdo třeba tu nabídku co je na SATA auto, vždyť tampaulus píše:he, a ty nemci všetko sežeru, totiž minule som nahodou objavil nemecku stranku mobile.de s ponukou 1200 kusoui20
Máš motor 1,4 a bez lůžkové úpravy , no totodj.brouk píše: Že by?Zařiď spaní a dobrý domácí bufet a pívo,a není co řešit.
![]()
amaize píše:Máš motor 1,4 a bez lůžkové úpravy , no totodj.brouk píše: Že by?Zařiď spaní a dobrý domácí bufet a pívo,a není co řešit.
![]()
![]()
![]()
to je provokacedj.brouk píše:Taky mě to napadlo,určitě bude mít plno otázek a bude okukovat aspoň.![]()
Myšleno jen v dobrém.Amalfi píše:to je provokacedj.brouk píše: Taky mě to napadlo,určitě bude mít plno otázek a bude okukovat aspoň.![]()
asi to bude tak, ze ponuka je uvedena a sklad je prazdnyamaize píše:to není úplně pravda,oni ti zasraní skopčáci vezmou jeden typ auta a vrazí jej do všech bazarů,ta hlavní inzertní stránka má s nima nějaké smlouvy a pak to dávají i tam kde ty auta vůbec neprodávají a proto to pak tak naskakuje,setkal jsme se s tím před rokem ,vlastně už rokem a půl,kdy jsem chtěl přivézt auto z dojče,měl jsem i odkaz na jednoho kluka z HK který v tom uměl docela dobře poradit ,ale musel byhc ho někde tvrdě hledat.A pak skušel jste někdo třeba tu nabídku co je na SATA auto, vždyť tampaulus píše:he, a ty nemci všetko sežeru, totiž minule som nahodou objavil nemecku stranku mobile.de s ponukou 1200 kusoui20
i 20 jsou taky , no ale pokd jsou i skaldem u těch co nabízejí tak to nevím
nechci ti do toho mluvit, ale je dobre zjistiti co stoji za tou slevou, mam zkušenost že to jsou lízačky a pak přeplácíš, a pak už je i ta cena mezi i20 aFS někde jinde, ale nechci to tu řešit ani probírat, ono mi ta značka nic neříkáAmalfi píše:Myslel jsem Fiat SEDICI funglovku - ano jsou kazdy jina kategorie ...ale uz nikoli cena, ta je stejna viz. cenik zde
Kdyz se podivas na nejvyssi vybavu Emotion 1.6 16v 4x2 tak ta by stala s metalizou a pri financovani pres Fiat leasing o 20 tacu mene nez moje i20...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |