![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
EDIT matysekul:Příspěvky o spotřebě přesunuty do jiného tématu!Zkuste se držet tématu...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
myslis verze 2.0 cvvt? vzdyt stoji za starou backoru. s tim turbem by to teprve bylo neco!Hardcam píše:Neverim tomu, ze by se u nas zacala prodavat i30 2.0T, kdyz se sotva prodavaji verze bez turba. Na to tu neni klientela, teda je, ale u premiovych znacek.
No to vse muze byt pravda, posledni veta je logicka, ale presvedcil me ten clovek, co o tom diskutoval na autorevue. Myslim, ze jsem ti posilal odkazHardcam píše:Prosim Te, proc stoji za starou backoru? Jel jsi s tim motorem nekdy? Tenhle motor byl v posledni generaci Elantry a daval se uz do 2G Coupe, nevsiml jsem se, ze by na tento motor mel tady nekdo vytku. Mimo tyhle modely se jeste pouziva v Tucsonu a Sonate. 2.0 CVVT ma strejda ve firme prave v Tucsonech, kde ma ale vyssi spotrebu. Motor je to vynikajici a rozhodne s i30 cvici jinak nez 1.4 a s minimalnim rozdilem spotreby.
přeně tak kuci..já už mlčímpepan píše:![]()
EDIT matysekul:Příspěvky o spotřebě přesunuty do jiného tématu!Zkuste se držet tématu...
Jen dodam:laufas píše:No to vse muze byt pravda, posledni veta je logicka, ale presvedcil me ten clovek, co o tom diskutoval na autorevue. Myslim, ze jsem ti posilal odkazHardcam píše:Prosim Te, proc stoji za starou backoru? Jel jsi s tim motorem nekdy? Tenhle motor byl v posledni generaci Elantry a daval se uz do 2G Coupe, nevsiml jsem se, ze by na tento motor mel tady nekdo vytku. Mimo tyhle modely se jeste pouziva v Tucsonu a Sonate. 2.0 CVVT ma strejda ve firme prave v Tucsonech, kde ma ale vyssi spotrebu. Motor je to vynikajici a rozhodne s i30 cvici jinak nez 1.4 a s minimalnim rozdilem spotreby.Taky je zajimave, ze ty dvoulitry nikdo nekupuje - kdyby byly tak uzasny, asi by jich tady drandilo vice
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |