Při předání jsem zjistil, že mi tam "omylem" ESP přidělali

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
bikemarty píše:SUPER CENY JSOU NA STRÁNKÁCH http://WWW.AUTEO.CZ 1,4 CLASSIC 260TIS.
RPSN 9,2%, dal jsem splaceni 6let. Auto kupuji s vidinou, ze ho chci pouzivat dlouuuho. V pripade potreby bych jednorazove doplatil (predcasne splaceni).oKo píše:mesires: auto je teda na úvěr. cena auta je příjemná, jak vyšel úvěr? jak dlouho se bude splácet a kolik celkem?
Nechal jsem si allrisk od ......ale známý pojišťovny za 13700 na rok, je to teda bez čelního skla ale je v tom povinný, havarijko, krádež vozu nebo jeho části, vandalismus, živelný pohromy(vše spoluúčast 5%) a asistence po celý Evropě komplet.mesires píše:RPSN 9,2%, dal jsem splaceni 6let. Auto kupuji s vidinou, ze ho chci pouzivat dlouuuho. V pripade potreby bych jednorazove doplatil (predcasne splaceni).oKo píše:mesires: auto je teda na úvěr. cena auta je příjemná, jak vyšel úvěr? jak dlouho se bude splácet a kolik celkem?
Mesicni splatky cca 3.500 (bez pojistek!) - pristi tyden dostanu upresneni vyse splatky s pojistkou (uznali mi predchozi bonus). Povinne ruceni a havarijko pres Allianz.
Pojistky mi pijou krev nejvic ....
Jako soucast uveru mi CSOB leasing (nazev firmy) nabidl pojisteni komplet pres Allianz (jsem rad, protoze i predtim jsem byl u Allianzu). Povinne ruceni necely 8.000 (cca 7700) a povinne ruceni 4.500. Minimalne z toho povinneho uplatnim bonus 30%. Soucasti havarijka by mely byt i skla do 10000 Kc (ale tim si ted zrovna nejsem jisty). Jakmile mi prijde aktualizovana kalkulace tak muzu pisnout.Nechal jsem si allrisk od ......ale známý pojišťovny za 13700 na rok, je to teda bez čelního skla ale je v tom povinný, havarijko, krádež vozu nebo jeho části, vandalismus, živelný pohromy(vše spoluúčast 5%) a asistence po celý Evropě komplet.
Pokud není obchod pro nějakou ze stran výhodný, tak se neuzavře. Když už prodejce moc nevydělá na přímém prodeji, má šanci na servise a dalších doplňcích. Auto není houska, abych přišel a koupil za cenu, která je na krámě. Mě to srovnání "v Renaultu mi dali to a to, co Vy na to" přijde normální, samozřejmě slušně podané. Prodejce pak nabídku buď dorovná, nebo konkurenci dobře zná a zákazníkovi vychválí svůj model i za nepatrně vyšší cenu. Každá sleva z ceny auta se u normálního pracujícího člověka počítá. Tisícovky v lese nerostou a tvrdě se na ně dělá.i30_DC píše:Co se týče smlouvání slevy u prodejce, mám na to svůj názor jako vedoucí prodeje, jako prodejce ale i jako běžný zákazník.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |