Turbo na scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Turbo na scoupe
Ahojky lidičky , předem bych se Vám chtěl představit.Jsem Lukyn a bydlím nedaleko České Lípy v obci Volfartice. S coupe mám už několikáté a nyní mám opět GT Veškere opravy si dělám sám, jelikož jsem v oboru a auta mě defakto živí. Mám takový dotaz. Nevíte někdo jaké turbo bylo originální v již zmíněném scoupe r.v 93 ???? Já tam mám GARRETT 58 určitě už ho někdo přede mnou měl venku a já ted nevím jestli je seriové nebo ne . Poradte prosím . Děkuji
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Turbo na scoupe
nazdar pane, zname se? nebo je to takova nahoda.. ja jen ze takovych zmen? bydlis ve volfu, mas GTcko... vsecko bylo jinak takze az takhle? jestli jo tak se ozvi nekdy a dame spicha na kafe, dlouho jsem te nevidel... a jestli ne tak te rad poznam
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec chlape, odkudpak jsi
O originálnim označení si nejsem jistej, měl jsem těch turbín v ruce už X (skupátek taky ) a na každý to bylo jinak... nicméně originální turbo ve Scoupu je Garrett T15 ve verzi pro benzínový motory.
O originálnim označení si nejsem jistej, měl jsem těch turbín v ruce už X (skupátek taky ) a na každý to bylo jinak... nicméně originální turbo ve Scoupu je Garrett T15 ve verzi pro benzínový motory.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Cua cua, nebydlel jsi drive v Lipe a nemel jsi cerny LSko? Pokud jo tak to se od videni zname, stejne jako black_sheep, bydlim ted v Lipe a mam porad to modry Scoupe co je v avataru
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Yurii: mas to tam, Volfartice...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Joo nojo sem to ale vocas nepozornej
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Yurii: tak to jsme dva:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jooo to jsem já Peto Mno vrátil jsem se nazpět k turbu. Mno rád bych se ozval ale mám jiné číslo jelikož jsem jednou takle bumbala a nějak se mi bloknul tel. a přišel jsem o všechny čísla víš. Tady je mé nové 775 188 973. ROMCIS jinak jsem měl černé LS,tedy ted je už je jen na díly Yurii dík za info co se týka turba. Ted dělám takovej testík jentak pro info. Umřel mi motor s tubem tak jsem tam nacpal origo překrouškovanou 65 tak uvidím jak pofrčí s turbem. Počítám že v neděli autí už bude ustrojené tak uvidíme jak to stím bude hýbat snad neumře dřív než dám dohromady ten org.
- black_sheep
- Moderátor
nazdaar lukyno, tak te tady opet vitam na klubu! ty s tim mas cece taky svatou trpelivost, preju i nadale pevny nervy pac peknejch scoupe se uz dneska moc nenajde.. ostatne, jakykoliv scoupe uz se moc nevidi coz na druhou stranu neni na skodu. taky si jedno do budoucna poridim na hrani, naky za smesnou cenu az uvidim tak ho beru
cislo si ukladam, hned jak budu mit chvilec casu tak se ozvu, treba v tu nedeli bychom se na tebe sjeli s romcisem podivat jak tam s tim valcis, uz dlouho jsem zadne scoupe nevidel tak se radi mrknem kdyz nas teda pustis se podivat pod poklicku
cislo si ukladam, hned jak budu mit chvilec casu tak se ozvu, treba v tu nedeli bychom se na tebe sjeli s romcisem podivat jak tam s tim valcis, uz dlouho jsem zadne scoupe nevidel tak se radi mrknem kdyz nas teda pustis se podivat pod poklicku
I ❤ cars
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
No ja vim chlape,sme se videli jednou vsichni na Prachni na mini srazu na parkovisti kdyz jsi mel jeste to cerny...ze ty cece mas dost zkusenosti s vymenou cerpadla v nadrzi ze jo? co sem tak slysel, hodlam ho vymenit tak budu rad kdyz mi nekdo o tom neco reknelukyn 81 píše:Jooo to jsem já Peto Mno vrátil jsem se nazpět k turbu. Mno rád bych se ozval ale mám jiné číslo jelikož jsem jednou takle bumbala a nějak se mi bloknul tel. a přišel jsem o všechny čísla víš. Tady je mé nové 775 188 973. ROMCIS jinak jsem měl černé LS,tedy ted je už je jen na díly Yurii dík za info co se týka turba. Ted dělám takovej testík jentak pro info. Umřel mi motor s tubem tak jsem tam nacpal origo překrouškovanou 65 tak uvidím jak pofrčí s turbem. Počítám že v neděli autí už bude ustrojené tak uvidíme jak to stím bude hýbat snad neumře dřív než dám dohromady ten org.
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
JJ v neděli budu určitě doma tak se klído stavte. Budu rád když uvidím staré známé. Co se týká čerpadla a s coupe mám určitě zkušeností dost, měl jsem ho snad tisíckrát venku Taky to byla jedna z příčin proč ten černej takle blbnul Tlak paliva dělá hodně Hlavně s coupe má tlačit 2,7bar. na volnoběh a pak při akceleraci na cca.3 až 3,5 bar.Mno a né jak tenkrát ten muj že dával 1,7 na volnoběh atd. Péto ty jsi nepamatuješ moje slova že až umřu já tak semnou scoupe
- black_sheep
- Moderátor
noo to sice jo ale netusil jsem ze to myslis smrtelne vazne
tak my se ozvem, vid romcis? kruci to leti, kde jsou ty casy kdyz jsme dali gang 5ti scoupe tady po okoli.. mam privest fotky ze srazu tenkrat na prachni? mam je v pocitaci.. jednou si taky koupim tretiho scoupace (a prvni GTcko), tomu verim
tak my se ozvem, vid romcis? kruci to leti, kde jsou ty casy kdyz jsme dali gang 5ti scoupe tady po okoli.. mam privest fotky ze srazu tenkrat na prachni? mam je v pocitaci.. jednou si taky koupim tretiho scoupace (a prvni GTcko), tomu verim
I ❤ cars
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
V autech najdeš vše možné jak už napsal Yurii ale katalogově jsem dokonce našel podklady že od ledna 1995 se dávali jiná turba (jen drobná úprava)
Model turba TB1501 G
OE číslo 28231-22151 466287-0001
od 1.1995
OE číslo 28231-22152 466287-5005S
Model turba TB1501 G
OE číslo 28231-22151 466287-0001
od 1.1995
OE číslo 28231-22152 466287-5005S
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989