Hyundai i20 - testy & prehlady
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Hyundai i20 - testy & prehlady
asi ti byla za zády , jak píšeš "samozřejmě" , ale jinak jsem tomu rozuměl
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
- Reklama
Zde dalsi test i20 tentokrat 1.6 CRDI BTW je to porad ta jedina 1.6 CRDi ktera prosla testy i u jinych novinaru - treba na auto.cz
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
A tady srovnávací test benzínu 1,4 s Pažoutem.
http://magazin.auto.cz/testy/hyundai-i2 ... -hrac.html
http://magazin.auto.cz/testy/hyundai-i2 ... -hrac.html
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
Tuhle jsem tankoval na OMV a vedle prijel pazout 207 taky cervene barvy - no je to hnusne subjektivni, ale i20 je hezci obzvlaste me pak pobavil interier vybaven cervenym "tilky" na sedadlech a gumovym cervenocernym navlekem na volant. No a nakonec mne utvrdilo v dobrem vyberu nahlednuti do ceniku Pazouta 207.
Tak si rikam - jako chudej pribuznej tam vypadal ten pazout a pritom on do nej dal majitel mozna vic penez nez ja do i20
Tak si rikam - jako chudej pribuznej tam vypadal ten pazout a pritom on do nej dal majitel mozna vic penez nez ja do i20
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Dnes som si prečítal ten test i20 vs P 207.... Čo k tomu napísať...
Než som kúpil Getza, tiež som čítal testy- vtedy H. vyčítali makký podvozok- nakláňa sa, deficit origo rádia- dodnes nechápem v čom je problém, tvrdé plasty- ano, ľahko sa poškriabu ale nevadí mi to....
No a dnes H. vyčítajú tvrdy podvozok- poskakuje, vysoké ceny- skoro také ako špička segmentu- aj keď o pár viet dodávajú že výbava je lepšia...
Vždy som sa smial z toho, že jedine Fabia má ozaj ten optimálny podvozok- ani makký, ani tvrdý, proste ten naj.... aj ten motor 1.2 HTP je vlastne super, aj tá výbava nakoniec stačí, no a servis je všade a náhradné diely lacné a hlavne- zostatková cena....
Odvtedy testy čítam ale aj medzi riadkami....
Než som kúpil Getza, tiež som čítal testy- vtedy H. vyčítali makký podvozok- nakláňa sa, deficit origo rádia- dodnes nechápem v čom je problém, tvrdé plasty- ano, ľahko sa poškriabu ale nevadí mi to....
No a dnes H. vyčítajú tvrdy podvozok- poskakuje, vysoké ceny- skoro také ako špička segmentu- aj keď o pár viet dodávajú že výbava je lepšia...
Vždy som sa smial z toho, že jedine Fabia má ozaj ten optimálny podvozok- ani makký, ani tvrdý, proste ten naj.... aj ten motor 1.2 HTP je vlastne super, aj tá výbava nakoniec stačí, no a servis je všade a náhradné diely lacné a hlavne- zostatková cena....
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Toyota Auris HSD 2012
K tomu podvozku, i20 opravdu nemá ráda špatné cesty. Poskakuje a v zatáčce na hrbech odskočí, což je velmi nepříjemné, zvlášť když v protisměru jede druhé auto a já jsem uvnitř zatáčky. Stalo se a moc nechybělo do srážky protože protijedoucí řidič si tak "trošku" zatáčku říznul. Jo, na kvalitním asfaltu je to paráda.
A k tvrdým plastům jen to, že ty filce, či co to bylo v kufru u Felicie tolik na oděr netrpěly a vydržely 10 let. Teď už mám v kufru na bocích docela slušné škrábance. A to vozím jen nákupy z marketů.
Mě spíše zaujalo + u převodovky. Řazení mě přivádí ke stále větší zuřivosti. A když i20 prodám dřív než by bylo třeba, tak řazení bude určitě hlavní důvod. Tedy, pokud tu šaltrpáku do té doby neurvu.
A k tvrdým plastům jen to, že ty filce, či co to bylo v kufru u Felicie tolik na oděr netrpěly a vydržely 10 let. Teď už mám v kufru na bocích docela slušné škrábance. A to vozím jen nákupy z marketů.
Mě spíše zaujalo + u převodovky. Řazení mě přivádí ke stále větší zuřivosti. A když i20 prodám dřív než by bylo třeba, tak řazení bude určitě hlavní důvod. Tedy, pokud tu šaltrpáku do té doby neurvu.
Ja problem s razenim nemam. Nemuzu si stezovat. Mozna to je jinou prevodovkou u 1.6? Fakt nevim.
Jinak pneumatiky mi odskakovali u noveho auta taky, tak jsem vzal manometr a ejhle - tlak v gumach 2.9 - takze hned upustit na vsech kolech na 2.3 a je to o mnoho lepsi a stabilita v zatackach je super. Zkontroluj si tlak v pneu, pokud jsi tak neucinil.
Jinak mi prijde ze i20 snasi nerovnosti lepe nez Getz nebo i10.
Jinak pneumatiky mi odskakovali u noveho auta taky, tak jsem vzal manometr a ejhle - tlak v gumach 2.9 - takze hned upustit na vsech kolech na 2.3 a je to o mnoho lepsi a stabilita v zatackach je super. Zkontroluj si tlak v pneu, pokud jsi tak neucinil.
Jinak mi prijde ze i20 snasi nerovnosti lepe nez Getz nebo i10.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Právě, že to odskakuje i po upuštění. Taky jsem tam po odjezdu od prodejce měl 2,9.
Zážitek s novými pneu jsem už tady psal dřív - donutily manželku při první jízdě domů po najetí na hrbolatý asfalt přestat mluvit. A to už něco znamená.
Zážitek s novými pneu jsem už tady psal dřív - donutily manželku při první jízdě domů po najetí na hrbolatý asfalt přestat mluvit. A to už něco znamená.
To bylo dobré.jirikstbk píše:Zážitek s novými pneu jsem už tady psal dřív - donutily manželku při první jízdě domů po najetí na hrbolatý asfalt přestat mluvit. A to už něco znamená.
Jak to začalo poskakovat na tom hrbolatém asfaltu, tak ji začal poskakovat hlas ... a ztichla. Já na ni hleděl jestli se jí něco nestalo a ona jen, že nemůže mluvit.
a já ti doporučuji "čítaj i tuná" medzi riadkamislabostka píše:Dnes som si prečítal ten test i20 vs P 207.... Čo k tomu napísať...
čítam a zisťujem že je pravda, že pri uvedení nového modelu treba počkať než sa vychytajú počiatočné muchy konštrukcie. Počítam taký 2-3 rok je optimum, j ceny možno trošku pojdu dole a možno výbava hore.... no ale vždy musia byť nejakí tí prví... tí by mali mať práve nižšie ceny, ako nejaký bonus za mačku vo vreci....
Getz 1.4, 04-2006
Toyota Auris HSD 2012
Toyota Auris HSD 2012
nevím , ale vychytávání much bych nechal v dnešní době na zkušebních testovacích řidičích automobilek,ti najezdí dost km,pochopitelně že se to bude lišit jak u znače tak u typů aut, myslím že tomu způsobu jak píšeš už dávno odzvonilo
a spíše bych řekl , že pokud se nějaké "závady" (muchy) vyskytují, tak je to možná novými materiály,třeba zrovna tvrdé plasty a podobně
ale jinak jsem i rád , že jsem byl jeden z prvích
a spíše bych řekl , že pokud se nějaké "závady" (muchy) vyskytují, tak je to možná novými materiály,třeba zrovna tvrdé plasty a podobně
ale jinak jsem i rád , že jsem byl jeden z prvích
A tady jeden test 1,6 ky benzín v třídveřovém provedení-
http://magazin.automix.centrum.cz/testy ... l?id=16018
No ja si cetl i tu delsi verzi recenze co tam je - a reknu vam at si strci nekam vyrok ze by se "k tomu autu hodil mekci podvozek, vzhledem k charakteru vozu" - to by bylo v zatackach strasne. Tohle auto je o emocich a podvozek bych rekl ze je tak akorat, co si recenziste mysleli, ze si 1.6 koupi nejaka mamina na nakupy? Zvraceny pohled na auta.dj.brouk píše:A tady jeden test 1,6 ky benzín v třídveřovém provedení-
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo