spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- HJugo
- *
- Kontaktovat uživatele:
Taaak, pani pred tyzdnom som absolvoval vylet do Svajciarska. 3 osoby, plny kufor a sama dialnica. Presiel som 2000km. Podialnici som nesiel pod 120, okrem nutenych spomaleni, kde sa opravovala (cca 100km). Vysledna priemerka 6.38(vypocet) 6.4 palubny pocitac. V Nemecku som to trochu prevetral a vysledok 180km/h (5100-5200ot/min) na polovicny plyn (s tou zvysnou polovicou plynu, by to akurat zvladlo 200, ale dake pomale A8 sa mi plietli pod kolesa ). Bol som prekvapeny, ze 180 potom drzalo aj do kopca(samozrejme nie do 6% stupania, ale v ramci normy). Cele Rakusko som hasil 140-160. Potom mi spotreba stupla na 6.5, ale ked som zliezol z dialnice opet klesla po 50km na 6.4.
Inak po vynulovani PC a v noci na Slovensku, ked som uz nesiel v kolone rychlych aut, ale sam, bola aktualna spotreba pri 130km/h 7-7.2.
Inak po vynulovani PC a v noci na Slovensku, ked som uz nesiel v kolone rychlych aut, ale sam, bola aktualna spotreba pri 130km/h 7-7.2.
Hyundai Accent 1,3 12V '04, H&R, BitPower Technology, 195/50R15 Rainsport1 (plechace R15 6J), K&N in Box, NGK Iridium IX
Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí...Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál.....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
...tak to je zlo....ale trileta zaruka je pohodova garance financniho kliduHanz píše:Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí...Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál.....
Hodne stesti, Sportaku!