![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
4 Luki: ...akorat bacha, abys pripadne neztratil zaruku........ Zeptej se sveho dealera, co on na to....
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí...Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál.....
...tak to je zlo....ale trileta zaruka je pohodova garance financniho kliduHanz píše:Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí...Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |