Za poslední 2 dny se mi už 4x stalo, že když jsem po dojetí chtěl zamknout auto dálkáčem, tak to prostě nefungovalo. Musel jsem vlézt zpátky do auta, zapnout zapalování, znovu vypnout a pak už vše OK. Stalo se vám to někomu?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
???...tak to je luxusní chybaChrochnik píše:Abych toho neměl málo, tak ještě třetí závada na mojí i30![]()
Za poslední 2 dny se mi už 4x stalo, že když jsem po dojetí chtěl zamknout auto dálkáčem, tak to prostě nefungovalo. Musel jsem vlézt zpátky do auta, zapnout zapalování, znovu vypnout a pak už vše OK. Stalo se vám to někomu?
Klíčem to určitě není, když se to stalo poprvé, tak jsem šel domů pro druhý klíč a taky nic. Navíc zatím 100% zabírá to zapnutí/vypnutí zapalování, takže je to v elektronice v autě.kowalski1410 píše:jinak zkus zatřepat klíčm jestli ti tam něco nerachotí
no tak to kluci v Mobisu něco zku....,takže reklamačka,a doufat,že to na to nebudeš čekat půl rokuChrochnik píše:Klíčem to určitě není, když se to stalo poprvé, tak jsem šel domů pro druhý klíč a taky nic. Navíc zatím 100% zabírá to zapnutí/vypnutí zapalování, takže je to v elektronice v autě.kowalski1410 píše:jinak zkus zatřepat klíčm jestli ti tam něco nerachotí
Problem je na 100 procent ve vložce která se zasunuje do spínačky - to znamená zažádej si o kompletní výměny sady klíčů u dealera. či svého prodejce. CCA 1 hodinka opravykowalski1410 píše:no tak to kluci v Mobisu něco zku....,takže reklamačka,a doufat,že to na to nebudeš čekat půl rokuChrochnik píše:Klíčem to určitě není, když se to stalo poprvé, tak jsem šel domů pro druhý klíč a taky nic. Navíc zatím 100% zabírá to zapnutí/vypnutí zapalování, takže je to v elektronice v autě.kowalski1410 píše:jinak zkus zatřepat klíčm jestli ti tam něco nerachotí
Díky za radu, ale momentálně to naštěstí není aktuální. Už skoro 2 měsíce to neudělalo ani jednou. Buď se to už vychodilo, nebo se to vrátí zase v létě s teplým počasím. Mám totiž pocit, že to dělalo víc, když bylo auto vyhřáté sluníčkem a teplná roztažnost by mohla mít vliv... no doufám, že se to už nevrátí a nebudu to muset řešit.i30poradna píše: Problem je na 100 procent ve vložce která se zasunuje do spínačky - to znamená zažádej si o kompletní výměny sady klíčů u dealera. či svého prodejce. CCA 1 hodinka opravy
PS: Nebudeš první kdo to reklamuje, o tomto problému se ví, boužel něco uteklo (nejde to detekovat tak jednoduše).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |