Aboslutne s tebou suhlasim (myslim laufasa). Dochadza mi trpezlivost s tym, ze tu je vzdy snaha zle vymysleny sytem zbagatelizovat a tvrdit, ze to je:laufas píše:Absolutne s tebou nesouhlasimmatysekul píše:Ne ,chtěl jsem vás jen naštvat,když vám to tak hrozně vadí.Já to nevnímám,páč se poutám neustále a ty různé výmluvy na garáž,popojetí o pár metrů,atd.atp. mi přijdou přinejmenším smutné.Taky mi nastala situace,že pásy pípaly,ale zavinil jsem si to pouze svojí lenností a za těch 50m,co jsem potřeboval přejet,mně opravdu nepřipravily o nervy.
a) tak spravne
b) sice mozno zle, ale da sa s tym zit
c) je to urcite zle, ale nebudeme remcat, ked mame tak vyborne auto
Proste to nase auto ma much dost a niektore su vyslovene lajdackostou programatorov a technikov (niektore zas snahou usetrit, ...).
Preco auto po roku upozornuje na pasy (ale len spolujazdca ?) od 10 km, predtym vzdy od 20 km ? Zeby moj PC objavil sedadlo smrti
Vzadu signalizacia funguje uplne nahodne (myslim hlavne signalizaciu panackovu, nielen pipanie, takze spolahnut sa na nu neda).
A neviem, ale myslim, ze pri vyjazde z garaze, ked prekrocim na vzdialenosti cca 20m 20km a pasy zacinaju piskat, potom zastavim, dokonca z auta vystupim a aj tak zobudim celu stvrt, pretoze pasy si myslia, ze prave sedim v aute a pelasim rychlostou 100km/hod. A ked sa toto opakuje 2-4x za den ...
Takze ja si stazujem, nadavam a myslim, ze dost blby system je horsi nez ziadny system, pretoze potom spusta ludi na neho rezignuje a nevyuziva ho. Ja pasy (ale az na ceste) zapinam poctivo, pretoze mam strach z ciest a blaznov na nich v krvi