brzdy
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
brzdy
caw lidi, tak po dlhom obddobi sa mi naskytol pproblem... z jedneho dna na druhy mi prestaly 100% fungovat brzdy...ked chcem zabrzdit tak slapem na pedal jak do hovna az na podlahu aby to zacalo brzdit....tak kukam kontrolu kvapaliny..nadrzka bola prazdna tak som dolial kvapalinu a ovzdusnil (sroubami na kolesach) , ale furt to brzdi rovnako. Nema to nejaky oodvzdusnovaci sroub niekde pri posilovaci?. a jak som tak kukal mam prazdnu nadrzku aj tuto ale neviem co je to zac, ci s tym ma nieco spolocne, na co je a co sa tam vlastne nalieva?..neviete poradit ..diki.
- Přílohy
-
- C1208644_5.JPG (112.77 KiB) Zobrazeno 1362 x
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
- Reklama
Re: brzdy
Mám takoého tucha, že je to nádobka na spojkovou kapalinu a lije se tam normal brzdovka.... A stěma brzdama, nemáš někde cvaklou hadičku nebo něco ???
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
pozeral som a nikde mi neunika ziadna kvapalina, ale pri stlaceni pedala je pocut take ...tss tss tss...mam dojem ze to bude problem v tom posilovaci v tom ciernom tanieri ci co to je...
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
Ta nádobka, co jsi na fotce zakroužkoval je od hlavního spojkového válce...
Jestli slyšíš při sešlápnutí pedálu syčení, tak bych to tipnul na zavzdušněné brzdy...
EDIT: Ještě jednou jsem si to přečetl.... zkus podtlakovou hadičku do posilovače od ?vývěvy? Možná taky ten posilovač a nebo prostě už máš v řiti ty gumičky v brzd. válci a chtělo by to vyměnit....
Jestli slyšíš při sešlápnutí pedálu syčení, tak bych to tipnul na zavzdušněné brzdy...
EDIT: Ještě jednou jsem si to přečetl.... zkus podtlakovou hadičku do posilovače od ?vývěvy? Možná taky ten posilovač a nebo prostě už máš v řiti ty gumičky v brzd. válci a chtělo by to vyměnit....
tak som odvzdzsnil prednu napravu, troska sa to zlepsilo, idem na zadnu a kukam jeden brzdovy bubon je zo zadu cely nejaky mastny...tak som skusal stlacat pedal ci neuvidim ze ci nepresakuje niekde kvapalina ale nic..tak mozno v nutri bubna bude nieco zle.....z toho mi vypliva ze niekde tam mi unikala pomali kvapalina az do teraz lebo ako som skontroloval nadrzku bola prazdna (inac druhy brzdni bubon mam suchy)..tak uvidim skusim to rozobrat a uvidim ci chyba bola tam...
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
-
- *
tak jestli byl mastny znamena to ze ti vytekl valecek to je normalni u starsich aut sorry ze pisu na tak stare tema a urcite jsi to uz vyresil tolik jen moje zkusenost nazdarek pali