Zima a Sneh s Accentom
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- **
Re: Zima a Sneh s Accentom
Juuuuj tu na slovensku nezasnezi a nezasnezi....a vedla v Cechach napr Prahe 35cm snehu. Ako sa vam tam lieta s Acckami? hm? Zavidim vam
Hyundai Elantra 2017 - 2020 Black Phantom - Premium
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
niet co zavidiet a najma nie to lietanie. V Brne je snehu relativne dost, problem bol ze bolo nad nulou a zamrzlo to vsetko na kamen. Problemy s parkovanim a podobne su na dennom poriadku. teraz je pod nulou (myslim -3 az -7), cesty su suche
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- ZdeněkSvoboda
Ahoj
U nás v Jihlavě je to asi podobné jako v Brně.
Není kde zaparkovat, všude cca 20 cm sněhu. už aby to slezlo
Teploty tu jsou (byly včera) -6 až -10 stupňů.
Accent si vede ve sněhu dobře. V porovnání s tátovou feldou a nebo máminým C3 se auto chová stabilněji (asi je těžší, což je asi + ) a vyjel jsem s ním zatím všechno.
Nedělá mu problém vyjet i ze zapadaného parkoviště (těch 20 cm)
Já jsem spokojený
U nás v Jihlavě je to asi podobné jako v Brně.
Není kde zaparkovat, všude cca 20 cm sněhu. už aby to slezlo
Teploty tu jsou (byly včera) -6 až -10 stupňů.
Accent si vede ve sněhu dobře. V porovnání s tátovou feldou a nebo máminým C3 se auto chová stabilněji (asi je těžší, což je asi + ) a vyjel jsem s ním zatím všechno.
Nedělá mu problém vyjet i ze zapadaného parkoviště (těch 20 cm)
Já jsem spokojený
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
V Praze je sněhu trochu víc, asi tak 40 čísel a je tady spousta sněh. barier, který pěkně zmrzly a ztvrdly Ráno jsem měl velký problémy vůbec vyjet, protože večer tady u nás projel pluh a odhrabaným sněhem mi Ácu parádně zazdil .... skoro hodinu jsem ráno odhazoval zmrzlou hmotu a dělal si cestičku ven. Jinak jízda v pohodě, zimní pneu Firestone si ze sněhem poradily na jedničku a svoje milovaný pivečko, jsem si z Globusu ve Zličíně přivezl bezúhony Ale stejně tu blbou zimu NENÁVIDÍM
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
-
- **
Jajj na tieto trampoty som uz aj zabudol pretoze tu snehu nieto to je skoda..kde su tie pekne zimy za mladych cias... (mam 20rokov ) cize neviem co tu vravim o mladych casoch.. ale aj tak.. ked som bol mensi tak bolo v mestach snehu viac nez dost teraz to na slovnsku (strednom) vypada naprd... mno nic... ale aj tak vam trosku zavidim aj ked stym parkovanim to si pamatam ked som bol maly som dostal do ruk lopatku pome ockovi auto odhadzat a spravit cesticku . Necudujem sa vam ludia ze vam to lezie na nervy . Vy uz mate co to zasebou a ja som predsa len mlady ked budem vo vasich rokoch tak asi tiez si poviem svoje . Tak prejem skore roztopenie a uschnutie ciest
Mám už skoro päťdesiatku na krku, ale nechápem ľudí, že si nevedia zvyknúť na to, že v našom pásme má v zime mrznúť a snežiť, na jar sa to má roztopiť, v lete má byť horúco, ale aj pršať (aby bola úroda) a v jeseni má fúkať vietor,... No sú ľudia, ktorí, keď prší hundrú na dáždˇ, keď je horúco hundrú na slnko,... V zime má nasnežiť aspoň pol metra snehu, aj polyžovať treba, aj zašantiť na snehu s autíčkom sa žiada. No nie?
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Berte to jako vyhodu, ja ted ve meste parkuju na mistech, ktera jsou normalne obsazena uz od rana. A co, ze je na nich 20cm snehu, to se snad da zvladnout, ne? Diesel bez plynu jede v hlubsim snehu jak tank - pritelkyne vcera nazvala auto "bombarder"...bohuzel uz nesnezi, tak brzo dobombarduje v Praze jsem byl vsechny posledni a nepochopil jsem, z ceho se v mediich dela takovy humbuk. Mozna se reporterum Novy nechtelo jet dal za mesto.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Najradšej mám ráno, keď je čerstvo nasnežené tak 2-3 cm snehu. Autíčko ani nepočuť, len si tak pradie a za mnou sa sneh len tak kudlí.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Já se taky přidám. Áca teda jezdí fakt dobře, Milešovku taky zvládá dobře... Ale zimu jako takovou nesnáším. Ať si sněží na horách a tady ať je klídek. Počasí se zbláznilo, tady na horách nic moc, místama musej zasněžovat a na Pardubicku napadnulo neskutečný množství.. V neděli večer jsme oba Accenty očistili, vyhrabali vjezd a v pondělí ráno mě málem odvezli když jsem to viděl...
- Přílohy
-
- Snih 1.jpg (26.83 KiB) Zobrazeno 1074 x
-
- Snih.jpg (30.1 KiB) Zobrazeno 1074 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíš mi z duše. Tenhle sníh to je fakt za trestMartun píše:... Ale zimu jako takovou nesnáším. Ať si sněží na horách a tady ať je klídek...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Takhle vypada prava snehova nadilka... cetl jsem od jednoho kolegy na jinem foru, ze zustal 18 hodin zasypany v aute kousek za Hradcem, to muselo byt neco.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- **
Pani a damy nadherne fotky neskutocne pekne ja radsej ani nejdem fotit to blato tu vo Zvolene (SVK) ano vela ludi nadava na kazde pocasie ale zima ma byt taka biela ako kedysi :)mno couz smola asi sa odstahujem k tete do ALP .
Momentálně můj největší problém je ten, že se vůbec nedostanu z garáže ven... všude hromady sněhu.
Accent 1.4 Elegance
A takhle to vypadá u nás v košířích, když k nám zavítá zima nejradši bych si vzal Ácu domů ....
Certe díky funguje to, ale z hlavy se mi kouří ještě teď
Certe díky funguje to, ale z hlavy se mi kouří ještě teď
Naposledy upravil(a) Vilda dne 01 lis 2010, 13:48, celkem upraveno 3 x.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Teda Vildo, to je na Prahu fest marast - na Vysočině toho je taky tolik. Vždycky když kouknu z okna nebo vylezu z baráku tak je ten pohled na to venku k pos*ání, fakt .
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008