Tak to je nějaký dobrý servis-lux a umytí zdarma

a ještě sleva za práci

?
Tak mě napočítali za pvní g. 3710,-Kč a za druhou 5143,-Kč

.Bez vyluxování a mytí-a ani o nějaké velké ochotě se v Korekaru v Hradci Králové nedá mluvit.

Končím tam s nimi,budu jezdit do České Třebové
Příklad-před 14 dny jsem se stavoval v HK zeptat na střešní nosič(fotky stř.nosiče na Coupe byly i v jejich časopisu"Na cestě")-jejich odpověď,že to musí zjistit atd.....,že zavolají-to je problém mrknout do počítače nebo když ten trubec neví,tak brnknout do skladu.....

Dnes volám---a odpověď:že se nedodává a co jsem to prý viděl...

Prostě BLB a ne prodavač,protože jsem mu dal i objednací číslo,cenu....neboť na rozdíl od něho jsem si zavolal do náhr.dílů do Butovic.Zavolal jsem do České Třebové.........a světe div se,není problém objednat a veliká ochota,s kterou jsem se v HK NIKDY nesetkal
Jo,ptal jsem se v HK,zda by mě nezapojili zapalovač a el.stahování oke na přímo(fungují jen při zap.klíčku)---co myslíte,že ti INŽINĚRY v HK......okna těžko,zapalovač ano-cena a teď pozor KOLEM 2000,-Kč(za překlemování)-tak to už jsem se jen z posledních sil držel,abych je neposlal do .............

Před chvílí jsem volal do Čes.Třebové-okamžitá odpověď technika-zapalovač není problém(na počkání),na okna mrkne do plánů,jak by to šlo-úplně jiný přístup
Tak jsem se nějak rozepsal,ale tady je vidět,jak je dobré si vybrat ten správný servis-a to se Hanzovi povedlo hned na poprvé.