![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jak je na blizku Rus, tak je neco spatne. Diky Rusum nemam rad Karlovy Vary, protoze je obsadili a udelali si z toho svoje centrum.
A co se chovani k autu tyce, to je jasny, to se nemusim vyjadrovat.
Moderátoři: miooo, Moderátoři
toť otázka, manuál by to dle mě zvládl v pohodě, ale u automatu by mohl nastat stejný problém jako u té Audi, v takovémto terénu bude mít manuál vždy navrchJarda776 píše:jj to chovani k santovi bylo fakt hovadske, ale jestli ste jeste nekdo vydeli ten autosalon v sobotu(30.1) na Prime tak by me zajimalo co by tam dovedl santaverim ze by ten kopec zdolal bez vetsich problemu
to je právě ta svízel, sice přepneš na manuál, ale jakmile se otáčky blíží moc k omezovači, tak ti to automat stejně přeřadí a končíšsosi píše:A ked sa prepne sa manuálne riadenie u automatu??
koukni na charakteristiku motoru a budeš vědětHardcam píše:Tak to jsem ani nevedel...takze mam kolik, 70kW?
Nejsem si jistej, ale podle mě:sosi píše:Ja mám 2006 novší model, tam mám ešte 110 kW. Je pravda, že ten motor splňa emisnu normu euro III? Až od roku 2007 má výkon 114 kW a euro IV? Dik
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |