2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast

Hyundai srazy a jiné

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Zamčeno

Účast na akci Mimoň 2006/2

99,9% jsem tam od pátku
17
45%
99,9% přijedu v sobotu
4
11%
budu se snažit ukázat
10
26%
nepřijedu
7
18%

Celkem hlasů: 38

Josef

Příspěvek od Josef »

4 borek
Obrázek
Reklama

Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Borek píše:Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad :roll: (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft. :lol:
Pravda...Kožené sedačky má každý.Ale kožené ze psa???To budu mít jen já a Rasty :P Honzíku----šup sem s pejskem :lol:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

ryba píše:honzik, jakyho psa..ja bych vzal taky, kokra, cubu, aby se nerafali, ale to asi nehrozi, nase je v pohode
mam shiba-inu pokud je ten tvuj pes tak raděj necham toho sveho doma ale pokud maš holku žadny problem.Ten muj je dost dominantni a pokud mu někdo da zaminku ke rvačce není daleko ale jinak je v pohodě
Naposledy upravil(a) honzik dne 31 kvě 2006, 18:26, celkem upraveno 1 x.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

Kyrglik píše:
Borek píše:Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad :roll: (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft. :lol:
Pravda...Kožené sedačky má každý.Ale kožené ze psa???To budu mít jen já a Rasty :P Honzíku----šup sem s pejskem :lol:
Je malej a na sedačky by se nehodil pokud by ti nevadilo ža by ti 2krat do roka sedadla linala ale zato bys v zimě netrpěl zimou sice bys byl samej chlup ale to by snad nevadilo :lol:
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

honzik píše:
Kyrglik píše:
Je malej a na sedačky by se nehodil pokud by ti nevadilo ža by ti 2krat do roka sedadla linala ale zato bys v zimě netrpěl zimou sice bys byl samej chlup ale to by snad nevadilo :lol:
A nemáš jich víc???Mě by ty chlupy nevadily...Zviknul bych si.Ale samovyhřejvaný sedačky...Tak to už je luxus :wink: Těším se na pejska..
1)Jídlo
2)Kožené sedačky
3)=Pes má užitek :wink:
Hyundai Coupé 2.0 16v
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

Tak nad tim přemyšlim jedině by se dal použit na loketni opěrku,ocas na šajtrpaku a hlavu na kapotu no ale asi to nedovolim je to muj milaček.Ale jsem dost na cestach tak seberu nějakou přejetou srnku.kralika kočku z nich by bylo vic užitku a HLAVNĚ TO MASO TO BY BYLO KRASNĚ ULEŽELI :lol: :lol: :lol:
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

honzik píše:Tak nad tim přemyšlim jedině by se dal použit na loketni opěrku,ocas na šajtrpaku a hlavu na kapotu no ale asi to nedovolim je to muj milaček.Ale jsem dost na cestach tak seberu nějakou přejetou srnku.kralika kočku z nich by bylo vic užitku a HLAVNĚ TO MASO TO BY BYLO KRASNĚ ULEŽELI :lol: :lol: :lol:
To známe...Najdeš něco přejetýho a budeš tvrdit jak si to maso celou noc naklepával,viď??? :evil:
Hyundai Coupé 2.0 16v
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

si piš takova tyden naložena srnka na asfaltu tao je to pravé ořechové. :lol: BRRRRRRRRRRRRR
Jirka

Příspěvek od Jirka »

Hoši nemám nic proti volné diskusi, ale čekal jsem, že aspoň tady kde se řeší kdo bude na srazu bude trochu pořádek.. Takhle se z toho zas nepozná nic a abych řekl pravdu, tak zatím se mi ani ta účast na srazu nezdá nějaká hojná.. A přitom tolik lidí bydlí v okruhu nějakých 100 km..
Škoda :cry:
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Jirka píše:Hoši nemám nic proti volné diskusi, ale čekal jsem, že aspoň tady kde se řeší kdo bude na srazu bude trochu pořádek.. Takhle se z toho zas nepozná nic a abych řekl pravdu, tak zatím se mi ani ta účast na srazu nezdá nějaká hojná.. A přitom tolik lidí bydlí v okruhu nějakých 100 km..
Škoda :cry:
My bysme moc rádi řešili kdo tady bude a kdo ne. :cry: ..Ale jak sám vidíš ta je nás tu málo co se hlásí na sraz,tak už debata trošku dbočila :shock: Tak jinak-KDO JEDE NA SRAZ HONEM SEM :P
Hyundai Coupé 2.0 16v
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Uz su tu ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Vita píše:Uz su tu ...
Správně,to je slovo chlapa 8)
Hyundai Coupé 2.0 16v
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Už jedu. 8)
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
honzik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzik »

nic neslibuju ale když budu doma tak v patek pojedu na 100%
vipe

Příspěvek od vipe »

Už balím :wink:
Zamčeno

Zpět na „Srazy“