2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Pravda...Kožené sedačky má každý.Ale kožené ze psa???To budu mít jen já a Rasty Honzíku----šup sem s pejskemBorek píše:Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
mam shiba-inu pokud je ten tvuj pes tak raděj necham toho sveho doma ale pokud maš holku žadny problem.Ten muj je dost dominantni a pokud mu někdo da zaminku ke rvačce není daleko ale jinak je v pohoděryba píše:honzik, jakyho psa..ja bych vzal taky, kokra, cubu, aby se nerafali, ale to asi nehrozi, nase je v pohode
Naposledy upravil(a) honzik dne 31 kvě 2006, 18:26, celkem upraveno 1 x.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Je malej a na sedačky by se nehodil pokud by ti nevadilo ža by ti 2krat do roka sedadla linala ale zato bys v zimě netrpěl zimou sice bys byl samej chlup ale to by snad nevadiloKyrglik píše:Pravda...Kožené sedačky má každý.Ale kožené ze psa???To budu mít jen já a Rasty Honzíku----šup sem s pejskemBorek píše:Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
A nemáš jich víc???Mě by ty chlupy nevadily...Zviknul bych si.Ale samovyhřejvaný sedačky...Tak to už je luxus Těším se na pejska..honzik píše:Je malej a na sedačky by se nehodil pokud by ti nevadilo ža by ti 2krat do roka sedadla linala ale zato bys v zimě netrpěl zimou sice bys byl samej chlup ale to by snad nevadiloKyrglik píše:Pravda...Kožené sedačky má každý.Ale kožené ze psa???To budu mít jen já a Rasty Honzíku----šup sem s pejskemBorek píše:Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft.
1)Jídlo
2)Kožené sedačky
3)=Pes má užitek
Hyundai Coupé 2.0 16v
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak nad tim přemyšlim jedině by se dal použit na loketni opěrku,ocas na šajtrpaku a hlavu na kapotu no ale asi to nedovolim je to muj milaček.Ale jsem dost na cestach tak seberu nějakou přejetou srnku.kralika kočku z nich by bylo vic užitku a HLAVNĚ TO MASO TO BY BYLO KRASNĚ ULEŽELI
To známe...Najdeš něco přejetýho a budeš tvrdit jak si to maso celou noc naklepával,viď???honzik píše:Tak nad tim přemyšlim jedině by se dal použit na loketni opěrku,ocas na šajtrpaku a hlavu na kapotu no ale asi to nedovolim je to muj milaček.Ale jsem dost na cestach tak seberu nějakou přejetou srnku.kralika kočku z nich by bylo vic užitku a HLAVNĚ TO MASO TO BY BYLO KRASNĚ ULEŽELI
Hyundai Coupé 2.0 16v
Hoši nemám nic proti volné diskusi, ale čekal jsem, že aspoň tady kde se řeší kdo bude na srazu bude trochu pořádek.. Takhle se z toho zas nepozná nic a abych řekl pravdu, tak zatím se mi ani ta účast na srazu nezdá nějaká hojná.. A přitom tolik lidí bydlí v okruhu nějakých 100 km..
Škoda
Škoda
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
My bysme moc rádi řešili kdo tady bude a kdo ne. ..Ale jak sám vidíš ta je nás tu málo co se hlásí na sraz,tak už debata trošku dbočila Tak jinak-KDO JEDE NA SRAZ HONEM SEMJirka píše:Hoši nemám nic proti volné diskusi, ale čekal jsem, že aspoň tady kde se řeší kdo bude na srazu bude trochu pořádek.. Takhle se z toho zas nepozná nic a abych řekl pravdu, tak zatím se mi ani ta účast na srazu nezdá nějaká hojná.. A přitom tolik lidí bydlí v okruhu nějakých 100 km..
Škoda
Hyundai Coupé 2.0 16v