Srdecne Vas vsetkych zdravim. Len nedavno som objavil toto forum a som velmi rad, ze existuje. Dozvedel som sa tu vela veci, co som inde marne hladal. Precital som celu diskusiu o ix35.
Zamiloval som sa don na prvy pohlad v Zilinskom Carrefoure (cervene). A ked som si precital na nom nalepeny cennik bolo rozhodnute - ide sa na skusobnu jazdu! V sucasnosti je v Carrefoure vystavenych viacero aut od viacerych vyrobcov, ale vzdy ked idem okolo je "naval" iba pri cervenej ix35 (uz je cela dopackana. Myslim, ze onedlho ich bude plna Zilina.
Kratka skusobna jazda ma presvedcila nadobro. Ziadne buchanie ani klepanie ako tu ktosi (uz si jeho nick nepamatam) pisal, uplne tichucka jazda, ziadne sroby v kufru, tlacitka klimatizacie sa mi vobec nezdaju male, ani zle obsluhovatelne a svetla mam nastavene stale do polohy najviac sklopene, kedze najviac jazdim cez den
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Vsetko prebehlo na jednotku s hviezdickou. Nic neprirodzene som si nevsimol,
okrem: Hned pri zjazde z chodnika som pochopil, ze to bude tvrdsie auto ako Picasso (co si myslim, ze je pri SUV v poriadku), rallye sa s nim nechystam jazdit, staci ked ma bezpecne dovezie na chalupu. Dalej mi trosku vadilo, ze ked som sa naklonil dopredu (mam radsej sedacku viac vpredu) nevidel som kontrolku smeroviek, co by mi az tak nevadilo, ale ani ich nieje pocut tak, ako som bol doteraz zvyknuty v kazdom aute. Budem sa musiet spolahnut na samovypinanie resp. zmenit polohu posedu (u vyssich postav to bude asi problem). Zaujal ma aj ovela mensi volant ako som mal doteraz v Atose
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, ale to je len otazka zvyku.
Jazdne vlastnosti vynikajuce. Ked pridas plyn tak ides! Mal som pocit ako na konovi, ktoreho vypustili po tyzdni zo zavretej mastale. Bol tam 2.0 CRDi VGT 100/136/4000.
Objednal som biele Style 4x4 benzin (nejazdim vela) + inteligentny kluc (akcia v marci zdarma) + panoramaticka strecha (bez nej vyzera auto nadherne, ale s nou je hlavne pre manzelky a priatelky neodolatelne!, u nas iba 700€) + navigacia s kamerou (u nas „iba“ 900€). Nad navigaciou som vahal najdlhsie (koli cene), ale nakoniec som sa rozhodol, pretoze sa mi nepaci nalepena navigacia na okne + kabel do zapalovaca (zavadzia to vo vyhlade a kabel v obsluhe inych pristrojov – vzdy mam strach, ze sa mi tam zamota ruka), nehovoriac od rusenia celkoveho dojmu interieru.
Ked budem moju ix35 mat rad sa podelim o dalsie dojmy.
P.S.: Neviete niekto podrobnosti o tej navigacii? Pripadne ci nieje niekde na nete manual na stiahnutie? Anglictina nieje prekazka.
O.