Klepání od přední nápravy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Klepání od přední nápravy
zdravim, zvysenou hlucnost pri nizkych teplotach mohu potvrdit, zadni prachovky mam taky volne, behem mesice me ceka rocni garancka, takze to poresim pri tom.
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- Reklama
tak je pravda ze ted to klepe min ale pri nejakych vetsich nerovnostech to je horsi...
10.3. s tim jdu na vymenu vsech ctyr kusu tak se uvidi.
10.3. s tim jdu na vymenu vsech ctyr kusu tak se uvidi.
I30 Sport 1.6 CRDi 116 Hp - 6.st
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
Už jsem nemohl poslouchat ty šílený rány, tak jsem byl dnes v servisu (Autopalace Butovice Praha) , prachovky v rámci záruky přidělány zpět, cesta do Kladna v pořádku , tak uvidíme jak dlouho to vydrží, technik říkal, že je to mrazem.
i30 1,6CVVT, comfort, continental silver, automat, 8/2009
- i30cwelhartice
- *
Jen je divné, že v někteých servisech prachovky jen nasadí, v některých přilepí a v některých úplně vymění... Když jsem se ptal v Auto Palace Butovice, tak mi řekli, že mně to opraví zpětným nasazením, ale to podle mě a podle předchozích příspěvků dlouho nevydrží
i30 CW 1,6CRDI, 85kW, Comfort 6M/T, Continental silver, CZ
Tak už jsem taky v klubu. Rány při jízdě odzadu i odpředu. Když jsem nasazoval kouli, byly vidět spadlé prachovky zadních tlumičů. Na přední jsem ani nekoukal a objednal se na pondělí v servisu. Jsem zvědavý co s tím provedou.
Hyundai i30 Classic 1.4i CVVT
Takže prachovky nasadili a kdyby prý mi zase spadly, tak se musí objednat nové a vymění mi je. Servis Domanský ve Zdibech.
Bolo by zaujímavé zistiť, čo je to "hrozná rána", "šílený rány", "klepanie"....
Alebo sme moc citlivý na svoje autá , alebo máme veĺmi tiché autá.
Verte mi, že na Škode 100 by ste nezistili ani to, že máte vo dverách poletujúce činky
Alebo sme moc citlivý na svoje autá , alebo máme veĺmi tiché autá.
Verte mi, že na Škode 100 by ste nezistili ani to, že máte vo dverách poletujúce činky
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
No já bych ty rány přirovnal zvukům, jako když můj vnuk tříská vařečkou do plastovýho auta . To by bylo slyšet i v Š-100, taky sem s ní dlouho jezdil.
- i30cwelhartice
- *
A přestalo to klepat? Já přilepil zatím jen zadní a bouchá to pořád (docela dost), tak doufám, že až přilepím i přední že to přejde úplně...Jirka-F píše:Takže prachovky nasadili a kdyby prý mi zase spadly, tak se musí objednat nové a vymění mi je. Servis Domanský ve Zdibech.
Ujel jsem zatím 30 km a bouchání přestalo.
Jirka-F:
tak konečne môžem potvrdiť, že túto diagnózu nemám, vzhĺadom na presný opis zvuku
tak konečne môžem potvrdiť, že túto diagnózu nemám, vzhĺadom na presný opis zvuku
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Asi jsem to zakřiknul. Večer jsem jel na nákup a najednou si říkám, kde se vzal v autě vnuk s vařečkou . Takže po nasazení prachovek to vydrželo cca 40 km. Chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo neví jaké lepidlo by bylo potřeba na přilepení. Stačí silikon nebo je to nějaká speciálka. Už nemám náladu pořád jezdit do servisu, ztratím tím celý den a stejně to nepomůže .
- i30cwelhartice
- *
Já tam fouknul montážní pěnu a zatím to vypadá, že to drží fest. Přední prachovky jsem zatím nelepil, je tam horší přístup, ty přilepím až bude trochu lepší počasí.Jirka-F píše:Asi jsem to zakřiknul. Večer jsem jel na nákup a najednou si říkám, kde se vzal v autě vnuk s vařečkou . Takže po nasazení prachovek to vydrželo cca 40 km. Chtěl jsem se zeptat, jestli tady někdo neví jaké lepidlo by bylo potřeba na přilepení. Stačí silikon nebo je to nějaká speciálka. Už nemám náladu pořád jezdit do servisu, ztratím tím celý den a stejně to nepomůže .
-
- *
Dneska jsem byl v autoservise s klepáním v zadní nápravě, v servisu přiznali, že nejsem první a že I30 z Nošovic s tím mají problémy, koreje jsou zatím v pohodě.
Doporučil mi výměnu zadních tlumičů, nechtěl to lepit, prý, že to je tak do garážové dílny a né do autorizovaného servisu, což mě potěšilo.
Každopádně musím ale počkat na náhradní díly z Koreje, takže si počkám cca 1 měsíc. V servise mě ujistili, že s tím mohu jezdit bez problémů.
Jsem velice spokojen s přístupem, jen škoda, že ty díly nemají skladem.
Takže nějaké lepení je jen lenos servisu. Zaplácnou to a stejně nemáte jistotu, že to bude držet.
M.
Doporučil mi výměnu zadních tlumičů, nechtěl to lepit, prý, že to je tak do garážové dílny a né do autorizovaného servisu, což mě potěšilo.
Každopádně musím ale počkat na náhradní díly z Koreje, takže si počkám cca 1 měsíc. V servise mě ujistili, že s tím mohu jezdit bez problémů.
Jsem velice spokojen s přístupem, jen škoda, že ty díly nemají skladem.
Takže nějaké lepení je jen lenos servisu. Zaplácnou to a stejně nemáte jistotu, že to bude držet.
M.
lordmartin: Hyundai I30 CW, 1.6 CVVT, 93kW, modrá metalízka Indigo Blue, edice "made in Czech"
Mám korejce, koupeno 04/09, a prachovky mám taky sapdlé.lordmartin píše:Dneska jsem byl v autoservise s klepáním v zadní nápravě, v servisu přiznali, že nejsem první a že I30 z Nošovic s tím mají problémy, koreje jsou zatím v pohodě.