Jó kamaráde to bych nedělal. Zase nás někdo pomluví, že jsme se tak slušně řečeno jeli opít. Nic příjemného viď Hanzi???honzik píše:panové nebylo by dobre se domluvit co kdo vezme sebou a kolik nas opravdu pojede.Co se složit na soudek piva?Nebo rovnou sud?
2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja se budu snažit přijed pkud mě neodvelí někem do pryč.Koupil bych malej soudek ale aby se to zbytečně nevylejvalo.Pokud někdo umí narazit sud bylo by to dobry ja s tim nemam zkušenosti.A pokud mi šef pujči gril vzal bych ho sebou.A jestli chce někdo pomlouvat že se tam jedu opit a najist tak at mě políbí ..... Nejedu tam pracovat ale pokecet,pobavit se,poznat nový lidi a hlavně načerpat novych sil aby se muj buržlazní šef měl dobře a je podaval 101% vykon.Má někdo představu kolik tam bude lidí?
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
Pravdu máš, honziku! Odpočívat, relaxovat, nepracovat kromě přípravy pastvy a udržování vatry Pravda, pravda a nic než pravda - no a bude nás tam přesně tolik, kolik se nás tam sjede! Nic víc, ani míň!honzik píše:Ja se budu snažit přijed pkud mě neodvelí někem do pryč.Koupil bych malej soudek ale aby se to zbytečně nevylejvalo.Pokud někdo umí narazit sud bylo by to dobry ja s tim nemam zkušenosti.A pokud mi šef pujči gril vzal bych ho sebou.A jestli chce někdo pomlouvat že se tam jedu opit a najist tak at mě políbí ..... Nejedu tam pracovat ale pokecet,pobavit se,poznat nový lidi a hlavně načerpat novych sil aby se muj buržlazní šef měl dobře a je podaval 101% vykon.Má někdo představu kolik tam bude lidí?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Apropos kdyz uz pises o te vatre, tak to bude chtit hodne dreva .....Hanz píše:Pravdu máš, honziku! Odpočívat, relaxovat, nepracovat kromě přípravy pastvy a udržování vatry Pravda, pravda a nic než pravda - no a bude nás tam přesně tolik, kolik se nás tam sjede! Nic víc, ani míň!honzik píše:Ja se budu snažit přijed pkud mě neodvelí někem do pryč.Koupil bych malej soudek ale aby se to zbytečně nevylejvalo.Pokud někdo umí narazit sud bylo by to dobry ja s tim nemam zkušenosti.A pokud mi šef pujči gril vzal bych ho sebou.A jestli chce někdo pomlouvat že se tam jedu opit a najist tak at mě políbí ..... Nejedu tam pracovat ale pokecet,pobavit se,poznat nový lidi a hlavně načerpat novych sil aby se muj buržlazní šef měl dobře a je podaval 101% vykon.Má někdo představu kolik tam bude lidí?
Mam vzit pilu ??? Samo ze motorovou ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Úplně mi mluvíš z duše Odpočinout,flákat se,poznat nový lidi....Prpstě taková malá dovolenáhonzik píše:Ja se budu snažit přijed pkud mě neodvelí někem do pryč.Koupil bych malej soudek ale aby se to zbytečně nevylejvalo.Pokud někdo umí narazit sud bylo by to dobry ja s tim nemam zkušenosti.A pokud mi šef pujči gril vzal bych ho sebou.A jestli chce někdo pomlouvat že se tam jedu opit a najist tak at mě políbí ..... Nejedu tam pracovat ale pokecet,pobavit se,poznat nový lidi a hlavně načerpat novych sil aby se muj buržlazní šef měl dobře a je podaval 101% vykon.Má někdo představu kolik tam bude lidí?
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
JJ vem (motorovku) Hanz sice taky bere, ale můžou bejt dvě proř néé?? Vždyť jde o h*v*o!!!Vita píše:Apropos kdyz uz pises o te vatre, tak to bude chtit hodne dreva .....Hanz píše:Pravdu máš, honziku! Odpočívat, relaxovat, nepracovat kromě přípravy pastvy a udržování vatry Pravda, pravda a nic než pravda - no a bude nás tam přesně tolik, kolik se nás tam sjede! Nic víc, ani míň!honzik píše:Ja se budu snažit přijed pkud mě neodvelí někem do pryč.Koupil bych malej soudek ale aby se to zbytečně nevylejvalo.Pokud někdo umí narazit sud bylo by to dobry ja s tim nemam zkušenosti.A pokud mi šef pujči gril vzal bych ho sebou.A jestli chce někdo pomlouvat že se tam jedu opit a najist tak at mě políbí ..... Nejedu tam pracovat ale pokecet,pobavit se,poznat nový lidi a hlavně načerpat novych sil aby se muj buržlazní šef měl dobře a je podaval 101% vykon.Má někdo představu kolik tam bude lidí?
Mam vzit pilu ??? Samo ze motorovou ....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidičkové.. konečně jsem se sem zas dostal, abych vám moh napsat, že na sraz určitě pojedu.. ale teď jsem nastoupil do nový práce, nevim jak budu mít směny a jestli mi zbydou prachy, ale budu se snažit všechno ošéfovat tak, aby mi to klaplo Moc se na vás na všechny těšim, tentokrát doufám nebude slyšet jen moje muzika, ale taky já chci si s váma se všema pokecat a poznat vás.. možná překecám i bráchu se Sonatou.. a pokud pojedu, tak na stopro i s moji blonďatou kamarádkou, co tam se mnou byla minule a udělala fotky, který se vám tak líbily
Náhodou čirou nikdonevíte, jestli pojede Cary a Tiburon? No zkusim se jich ještě zeptat.. jinak teda, máte se na co těšit, muzika už je hotová, v Mimoni jsem vyhrál první místo, takže přivezu ukázat pohár a trošku vám provětrám bubínky Taky se těšim na sprintíky, i když už mám sedmnáctky a spojku v háji.. ale jen tak zkusit, proč ne Jo, otázka.. tak nějak by mě zajímalo, co je všechno nutný si tam vzít, tim myslim především jídlo a pití.. protože já jsem hladný furt jestli tam bude ten gril, tak asi nějaký jami masíčko s tim soudkem nevim, chtělo by se to dohodnout nějak závazně a je mi fakt úplně jedno, jestli mi někdo bude nadávat, že sem se tam přijel opít.. pokud budete opravdu tak výborná partička, tak s takovýma lidma se napiju moc rád... tak snad mi to vyjde a přijedu už v pátek.. moc se na vás na všechny těšim a doufám že mě přijmete mezi sebe...
Jo a i v tom mym kupátku se dá celkem dobře vyspat
Náhodou čirou nikdonevíte, jestli pojede Cary a Tiburon? No zkusim se jich ještě zeptat.. jinak teda, máte se na co těšit, muzika už je hotová, v Mimoni jsem vyhrál první místo, takže přivezu ukázat pohár a trošku vám provětrám bubínky Taky se těšim na sprintíky, i když už mám sedmnáctky a spojku v háji.. ale jen tak zkusit, proč ne Jo, otázka.. tak nějak by mě zajímalo, co je všechno nutný si tam vzít, tim myslim především jídlo a pití.. protože já jsem hladný furt jestli tam bude ten gril, tak asi nějaký jami masíčko s tim soudkem nevim, chtělo by se to dohodnout nějak závazně a je mi fakt úplně jedno, jestli mi někdo bude nadávat, že sem se tam přijel opít.. pokud budete opravdu tak výborná partička, tak s takovýma lidma se napiju moc rád... tak snad mi to vyjde a přijedu už v pátek.. moc se na vás na všechny těšim a doufám že mě přijmete mezi sebe...
Jo a i v tom mym kupátku se dá celkem dobře vyspat