ja som pocul ze LPG na negativny vplyv na zimny spanok medvedov a hrozi ze sem-tam najdes nejakeho lezat na svojom aute
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Pro .Mr.HYUNDAI jak to žeRadek Švub píše:Jak bude čas tak to tam dám!!laufas píše:Nahod ty zkusenosti na forumRadek Švub píše:Ale mě to bohužel nevadí já mám na lpg najeto 20 000 km.A je tu někde ješte jeden člověk co má 50 000 km.A jsem moc spokojenej.Stejnak když se mi tam něco posere tak to všechno stejne zaplatím i když je to v záruce.Já jsem reklamoval jednu věc a to byla uplná hruza takže už nikdy tam nejdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj jedná se prosím o firmu Kšv GROUP ?Tudy píše:V Chomutově se ještě teď v březnu zprovozní montáže na LPG do i30. Je to autorizovaný servis Hyundai, takže je vše s potřebnými dokumenty a s plným zachováním 5-ti leté garance. Bomba nahradí rezervní kolo, stačí s sebou vozit sadu na lepení pneu. Určitě do toho před let. prázdnínami půjdu.
tak to bych to vlastne mel furt preply na benzin...Tudy píše:Při překročení 5 500 ot./min se mi to automaticky přepíná na benzín
Těch 5 500 ot. mi doporučil servisman, já to chtěl až do omezovače, ale dal jsem na něj (lze to libovolně nastavovat). Přeci jen plyn se spaluje při vyšších teplotách než benzín a ve vysokých otáčkách by motor víc trpěl...Hardcam píše:tak to bych to vlastne mel furt preply na benzin...Tudy píše:Při překročení 5 500 ot./min se mi to automaticky přepíná na benzín![]()
gratuluju ke zdarnemu konci, ja bych na to ladeni a rozsvicovani checku vubec nemel nervy a porad bych se o motor bal...inu, ja za 3Kc/km, ty 1Kc/km
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |