Ahoj kluci.
Včera jsem se odvážil na montáž denních světel...práci jsem ukončil teďka a předem říkám, že kdyby mi někdo dneska řekl, že si mám namontovat denní světla, poslal bych ho do ...
Po sundání předního nárazníku (děkuju, PabloPicaso, za fotoinstruktáž), jsem málem dostal infarkt, protože v mistech, kde jsem chtěl prožíznout díru pro světla se bachází držáky na mlhovky, takže mi dalo tak hodinu přemýšlení a malování, kam a jak mám říznout, abych něco nezk...vil. Nakonevc se mi vše podařilo na cca 90%

Po zapojení kabelů jsem ukostřil drátek na kovovou část auta, vymontoval jedno světlo a přidělal drátek na obrysová kabel. Dalším infartktovým stavem bylo to, že když jsem zapojil světlo na baterku, tak mi světla svítila pořád
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Nezbylo mi, než zase popřemýšlet, kde vzít proud po klíčku. nakonec mi to

a kabel jsem natáhnul z 12V, která je v interieru pod rádiem (vedle zapalovače) Práce strašná, místa tam bylo, jak v určité části ženského těla

. zezadu jsem vycvaknul ten panel, ve kterém je ta 12V a zapalovač, připojil jsem poslední kabel a hotovo. Po dvou dnech finiš. Sorry za sloh a také se omlouvám, že nemám foto z montáže, ale byl jsem z toho všeho tak vyvalenej, že jsem zapomněl fotit
Tady jsou aspoň fotky hotovývh světel...