Nehody

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Odpovědět
DizzX
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody

Příspěvek od DizzX »

to zustava rozum stat co lidi delaj... kazdej den to vidim na silnicich a je to cim dal tim horsi
http://laminostyling.xf.cz - interiérové laminátové díly na zakázku a prodej autokosmetiky
Reklama

draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Bolo píše:Felda přejela plnou čáru takže to bude její vina....
No, ona hlavně přejela vodorovné šikmé čáry a následně ohrozila účastníky provozu (viz odkaz, značka V13a)
http://www.online-autoskola.cz/dopravni ... nacky.html

pevně doufám, že se tohle vše prokáže, už jsem počítal s tím, že budu cálovat ze svého, takže ono už to může být jen lepší, ale rozhodně by mi to pomohlo :)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

dokonce dve plne a navic odbocoval tam kde nemel, jasne jeho vina, jinak bych se klidne odvolal
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Horší teda je, že ať už uznají vinného kohokoliv, tak to vypadá, že to pojišťovna vyhodnotí jako totálku :roll: No jo, hold 12 let starý auto a pojišťovny mají taxy oprav podle autorizovaných servisů a hned by všechno měnily za nové (nota bene nový zadní bok se téměř nedá v ČR sehnat, zapojil jsem do toho známé automechaniky, a prý žádný dodavatel v ČR s tímhle dílem nepočítá) . Tím samozřejmě neříkám, že se auto nebude spravovat, ale jak známo, totálky jsou oškubávadlo na klienty. Takže i kdyby mi nakrásně přiznali 100% nevinu, pochybuju, že mi plnění z totálky zaplatí byť polovinu ceny opravy. Takže už koukám, kde začít přivydělávat :) ještě štěstí, že to není nějaký ranec, ale pobavilo mě, jak málo stačí pro potencionálně totální odepsání auta :D
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
amaize
Moderátor

Příspěvek od amaize »

jo tak to místo znám dobře,a takové situace jsou na denním pořádku , hlůavně jak tam někdo vystaví (na tom odstavném pruhu) bedny z ovocem a bramborama a ti "zelení" mužíčci stojí naproti a dělaj :-
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

draceq píše:Horší teda je, že ať už uznají vinného kohokoliv, tak to vypadá, že to pojišťovna vyhodnotí jako totálku :roll: No jo, hold 12 let starý auto a pojišťovny mají taxy oprav podle autorizovaných servisů a hned by všechno měnily za nové (nota bene nový zadní bok se téměř nedá v ČR sehnat, zapojil jsem do toho známé automechaniky, a prý žádný dodavatel v ČR s tímhle dílem nepočítá) . Tím samozřejmě neříkám, že se auto nebude spravovat, ale jak známo, totálky jsou oškubávadlo na klienty. Takže i kdyby mi nakrásně přiznali 100% nevinu, pochybuju, že mi plnění z totálky zaplatí byť polovinu ceny opravy. Takže už koukám, kde začít přivydělávat :) ještě štěstí, že to není nějaký ranec, ale pobavilo mě, jak málo stačí pro potencionálně totální odepsání auta :D
bok ti sezenu, a nebude to drahy. original, novy. dej mi tyden kdyztak se pripomen po SZ, ICQ.. nebo necem :-)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Jetli to zvládneš levněji jak klempíři vyklepat, budu se ti měsíc každé ráno a večer klanět... :mrgreen: Pokud by byl za přijatelnou cenu, fest by mi to pomohlo. Auto půjde do servisu nejdřív 3.5. (ne-li později), takže příští pondělí se budu připomínat.
Naposledy upravil(a) draceq dne 26 dub 2010, 21:25, celkem upraveno 1 x.
black_sheep
Moderátor

kolik by te stalo klepani klempiru?

ja koupil na moje coupe :!: oba zadni blatniky za cenu jako by stalo sotva vyvareni :-) jsou fakt novy nepouzity. paradni. normalne - 10tka kousek.
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

klempíři si řekli za komplet opravu včetně vyklepání dveří a laku na 2 díly okolo 15 tisíc.... Teoreticky bych se dostal i na 10, prakticky to může být i 20. Takže počítám tu střední hodnotu. Lak se bere 3000/díl, takže odhaduju klepací práce na blatníku tak na 4-5 tisíc (je tam dost pomačkaná hrana okolo dveří), 2000 - 3000 klempířina dveře, 2000 za odstrojení a nastrojení vnitřku (aby se dostali na plech) a demontáže oken a vůbec ty práce okolo.
black_sheep
Moderátor

kua na 4dvirko jsem sehnal oba dva blatniky, ale na to 2dv nic :| zatim nic...
I cars
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Zkus hledat 3-dvířko :mrgreen: Ne, sranda, vím, že ten díl je sakra špatně sehnatelný....
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Zprávy z domova: :mrgreen: No, tak jsem se dneska dozvěděl, jakou hodnotu má mé auto :shock: :lol: Samozřejmě, že to pojišťovně vyšlo jako totálka (cena autorizované opravy cca 40.000 při výměně dílů za nové, s použitím ojetých dílů 28.000), naštěstí je obecná hodnota auta o 20 tisíc větší než cena vraku.

Vyjádřeno v číslech:
Obecná hodnota vozidla: 26.000 [-o< :cry: (4,5 roku zpátky to byl 3,5 násobek :evil: ....)
Cena vraku: 6.000
Výše plnění totální škody: 20.000
(Částky včetně započtené amortizace)

Což je při mnou domluvené ceně opravy tak akorát a ještě možná zbyde na párek. Zbývá jeden podstatný detail - aby mi to z pojišťovny přiznali v plné výši... no, uvidíme.....
amaize
Moderátor

Příspěvek od amaize »

byl jsem dneska na Šumb.u dcery a stál jsi skoro naproti mne,tak sem se na to trochu díval, přeju ať se to podaří opravit , znám tu taky pár lidí co by to dali dohromady, ale to už asi máš zajištěno , možná jen kdyby jsi chtěl porovnat ceny, pak bych ti dal kontakty
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

A hele :) Jak se jmenuje dcera ? (jestli ji náhodou neznám :) ) Ono to naživo vypadá ještě o fous hůř jak na fotkách (likvidátorka to viděla, vyvalila oči a prý: "TOHLE chcete vyklepat???" "jasně, všechno jde, že.. " :mrgreen: )Každopádně díky moc za nabídku - zatím mám dohodnutou opravu u mechanika, co mi na nautě dělá běžně, ale pokud by někde něco zaskřípalo, budu vědět, kam se obrátit.
amaize
Moderátor

Příspěvek od amaize »

klidně prozradím Eva,pak je tam Damián,Amálka a chlap co je živí :mrgreen: a nechodí na noční :lol:
to tvé tam vídám už delší dobu,prvně sem si všiml toho dráčka a pak ten nápis klubu na oknech , zrovna jsem ti chtěl dát letáček na club za stěrač, ale řekl sem si , že by to byla provokace :D/
a stím stavem máš recht , ale věřím , že naši zdatní autoklempíři,kteří se vyučili v 90 letech na dovozu havárek do polska, si dají záležet,po nich se těžko rozlišuje co bylo havarované a co né :-k
Odpovědět

Zpět na „Fotky & Videa“