Nehody
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- DizzX
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehody
to zustava rozum stat co lidi delaj... kazdej den to vidim na silnicich a je to cim dal tim horsi
http://laminostyling.xf.cz - interiérové laminátové díly na zakázku a prodej autokosmetiky
- Reklama
No, ona hlavně přejela vodorovné šikmé čáry a následně ohrozila účastníky provozu (viz odkaz, značka V13a)Bolo píše:Felda přejela plnou čáru takže to bude její vina....
http://www.online-autoskola.cz/dopravni ... nacky.html
pevně doufám, že se tohle vše prokáže, už jsem počítal s tím, že budu cálovat ze svého, takže ono už to může být jen lepší, ale rozhodně by mi to pomohlo
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
dokonce dve plne a navic odbocoval tam kde nemel, jasne jeho vina, jinak bych se klidne odvolal
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Horší teda je, že ať už uznají vinného kohokoliv, tak to vypadá, že to pojišťovna vyhodnotí jako totálku No jo, hold 12 let starý auto a pojišťovny mají taxy oprav podle autorizovaných servisů a hned by všechno měnily za nové (nota bene nový zadní bok se téměř nedá v ČR sehnat, zapojil jsem do toho známé automechaniky, a prý žádný dodavatel v ČR s tímhle dílem nepočítá) . Tím samozřejmě neříkám, že se auto nebude spravovat, ale jak známo, totálky jsou oškubávadlo na klienty. Takže i kdyby mi nakrásně přiznali 100% nevinu, pochybuju, že mi plnění z totálky zaplatí byť polovinu ceny opravy. Takže už koukám, kde začít přivydělávat ještě štěstí, že to není nějaký ranec, ale pobavilo mě, jak málo stačí pro potencionálně totální odepsání auta
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
jo tak to místo znám dobře,a takové situace jsou na denním pořádku , hlůavně jak tam někdo vystaví (na tom odstavném pruhu) bedny z ovocem a bramborama a ti "zelení" mužíčci stojí naproti a dělaj
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
- black_sheep
- Moderátor
bok ti sezenu, a nebude to drahy. original, novy. dej mi tyden kdyztak se pripomen po SZ, ICQ.. nebo necemdraceq píše:Horší teda je, že ať už uznají vinného kohokoliv, tak to vypadá, že to pojišťovna vyhodnotí jako totálku No jo, hold 12 let starý auto a pojišťovny mají taxy oprav podle autorizovaných servisů a hned by všechno měnily za nové (nota bene nový zadní bok se téměř nedá v ČR sehnat, zapojil jsem do toho známé automechaniky, a prý žádný dodavatel v ČR s tímhle dílem nepočítá) . Tím samozřejmě neříkám, že se auto nebude spravovat, ale jak známo, totálky jsou oškubávadlo na klienty. Takže i kdyby mi nakrásně přiznali 100% nevinu, pochybuju, že mi plnění z totálky zaplatí byť polovinu ceny opravy. Takže už koukám, kde začít přivydělávat ještě štěstí, že to není nějaký ranec, ale pobavilo mě, jak málo stačí pro potencionálně totální odepsání auta
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Jetli to zvládneš levněji jak klempíři vyklepat, budu se ti měsíc každé ráno a večer klanět... Pokud by byl za přijatelnou cenu, fest by mi to pomohlo. Auto půjde do servisu nejdřív 3.5. (ne-li později), takže příští pondělí se budu připomínat.
Naposledy upravil(a) draceq dne 26 dub 2010, 21:25, celkem upraveno 1 x.
- black_sheep
- Moderátor
kolik by te stalo klepani klempiru?
ja koupil na moje coupe oba zadni blatniky za cenu jako by stalo sotva vyvareni jsou fakt novy nepouzity. paradni. normalne - 10tka kousek.
ja koupil na moje coupe oba zadni blatniky za cenu jako by stalo sotva vyvareni jsou fakt novy nepouzity. paradni. normalne - 10tka kousek.
I ❤ cars
klempíři si řekli za komplet opravu včetně vyklepání dveří a laku na 2 díly okolo 15 tisíc.... Teoreticky bych se dostal i na 10, prakticky to může být i 20. Takže počítám tu střední hodnotu. Lak se bere 3000/díl, takže odhaduju klepací práce na blatníku tak na 4-5 tisíc (je tam dost pomačkaná hrana okolo dveří), 2000 - 3000 klempířina dveře, 2000 za odstrojení a nastrojení vnitřku (aby se dostali na plech) a demontáže oken a vůbec ty práce okolo.
- black_sheep
- Moderátor
kua na 4dvirko jsem sehnal oba dva blatniky, ale na to 2dv nic zatim nic...
I ❤ cars
Zkus hledat 3-dvířko Ne, sranda, vím, že ten díl je sakra špatně sehnatelný....
Zprávy z domova: No, tak jsem se dneska dozvěděl, jakou hodnotu má mé auto Samozřejmě, že to pojišťovně vyšlo jako totálka (cena autorizované opravy cca 40.000 při výměně dílů za nové, s použitím ojetých dílů 28.000), naštěstí je obecná hodnota auta o 20 tisíc větší než cena vraku.
Vyjádřeno v číslech:
Obecná hodnota vozidla: 26.000 (4,5 roku zpátky to byl 3,5 násobek ....)
Cena vraku: 6.000
Výše plnění totální škody: 20.000
(Částky včetně započtené amortizace)
Což je při mnou domluvené ceně opravy tak akorát a ještě možná zbyde na párek. Zbývá jeden podstatný detail - aby mi to z pojišťovny přiznali v plné výši... no, uvidíme.....
Vyjádřeno v číslech:
Obecná hodnota vozidla: 26.000 (4,5 roku zpátky to byl 3,5 násobek ....)
Cena vraku: 6.000
Výše plnění totální škody: 20.000
(Částky včetně započtené amortizace)
Což je při mnou domluvené ceně opravy tak akorát a ještě možná zbyde na párek. Zbývá jeden podstatný detail - aby mi to z pojišťovny přiznali v plné výši... no, uvidíme.....
byl jsem dneska na Šumb.u dcery a stál jsi skoro naproti mne,tak sem se na to trochu díval, přeju ať se to podaří opravit , znám tu taky pár lidí co by to dali dohromady, ale to už asi máš zajištěno , možná jen kdyby jsi chtěl porovnat ceny, pak bych ti dal kontakty
A hele Jak se jmenuje dcera ? (jestli ji náhodou neznám ) Ono to naživo vypadá ještě o fous hůř jak na fotkách (likvidátorka to viděla, vyvalila oči a prý: "TOHLE chcete vyklepat???" "jasně, všechno jde, že.. " )Každopádně díky moc za nabídku - zatím mám dohodnutou opravu u mechanika, co mi na nautě dělá běžně, ale pokud by někde něco zaskřípalo, budu vědět, kam se obrátit.
klidně prozradím Eva,pak je tam Damián,Amálka a chlap co je živí a nechodí na noční
to tvé tam vídám už delší dobu,prvně sem si všiml toho dráčka a pak ten nápis klubu na oknech , zrovna jsem ti chtěl dát letáček na club za stěrač, ale řekl sem si , že by to byla provokace
a stím stavem máš recht , ale věřím , že naši zdatní autoklempíři,kteří se vyučili v 90 letech na dovozu havárek do polska, si dají záležet,po nich se těžko rozlišuje co bylo havarované a co né
to tvé tam vídám už delší dobu,prvně sem si všiml toho dráčka a pak ten nápis klubu na oknech , zrovna jsem ti chtěl dát letáček na club za stěrač, ale řekl sem si , že by to byla provokace
a stím stavem máš recht , ale věřím , že naši zdatní autoklempíři,kteří se vyučili v 90 letech na dovozu havárek do polska, si dají záležet,po nich se těžko rozlišuje co bylo havarované a co né