Zajimavosti o i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Zajimavosti o i30
Sepnuti klimatizaci pri prepnuti na okno je vynikajici vec.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
A ja pridam dalsi postreh - pokud se vrhnete na ocistu vaseho interieru, sundejte si vsechny prstynky a naramky. Ja jsem dnes opet zapomnel pri odstranovani zbytku lepidla z ty ****** lepenky, se kterou jsem pripevnoval startovaci cislo na srazu. A mam krasny skrabanec na palubce. Jsem z toho uz dost na vetvi.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ja to vim ze klima odvlhcuje, nemusis mi to pripominat:)oKo píše:havros, be.sport: ono má to spuštění klimatizace při ofuku předního skla svůj význam. bez ní se ofukuje vlhkým vzduchem, klima ten vzduch vysuší a odmlžení je rychlejší.
jen jsem zvedavej a proto sem se ptal..mimochodem jsem to vyzkosel a je to presne tak..
jinak.: pri vypnutym radio( ukazuje teplotu a cas) zmacknout 1...a zaroven po chvilce 6.. ukaze se cislo sw atd..sice jen pro info ale kdyz uz:)))
I30 Sport 1.6 CRDi 116 Hp - 6.st
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km
Shell Diesel Extra + Vif
taky neco pridam, aby mi chodily upozornovaci maily...
1. display radia (mozna i klimy) cistete snad jen tim nejjemnejsim hadrikem, co najdete. ja to prejel jemnou uterkou a mame tam pekny skrabance
2. i kdyz ridite, sundavejte prstynky na prave ruce. segra resp. swarovski a jeho sutry nechaly milion viditelnych, vyraznych skrabancu na vrchu radicky
3. pokud mate defenda na zamykani zpatecky - nemusite zamykat klicem, ale staci jen zatlacit. nekdy to nejde - tak s tim pootocit. ale tak v 10% pripadu mne to nejde i tak, takze pak az nastupuje stary znamy klicek => za tento postreh moc dekuji Matyskovi!!! (myslim, zes s tim prisel sem prvni)
edit: defend jde, podle Hardcama, zamykat na vsechny rychlosti. ja stridam podle nalady R a 1. stupen
1. display radia (mozna i klimy) cistete snad jen tim nejjemnejsim hadrikem, co najdete. ja to prejel jemnou uterkou a mame tam pekny skrabance
2. i kdyz ridite, sundavejte prstynky na prave ruce. segra resp. swarovski a jeho sutry nechaly milion viditelnych, vyraznych skrabancu na vrchu radicky
3. pokud mate defenda na zamykani zpatecky - nemusite zamykat klicem, ale staci jen zatlacit. nekdy to nejde - tak s tim pootocit. ale tak v 10% pripadu mne to nejde i tak, takze pak az nastupuje stary znamy klicek => za tento postreh moc dekuji Matyskovi!!! (myslim, zes s tim prisel sem prvni)
edit: defend jde, podle Hardcama, zamykat na vsechny rychlosti. ja stridam podle nalady R a 1. stupen
i30 1.4 + kn, 12/2007
Te jen trochu poupravim, protoze to nejsou tak jednoznacny veci jako zmacknout tlacitko
1
. pridavam se, opravdu to chce neco jemnyho
2. klidne mejte prstynek, ale nesmite byt zenska - prstynky na obou ruach nosim od mala a radicky jsem mel vzdycky TOP
3. nikdy jsem to klicem nezamykal, v zadnym aute - medvedblok i defendlock staci zamacknout
1
. pridavam se, opravdu to chce neco jemnyho
2. klidne mejte prstynek, ale nesmite byt zenska - prstynky na obou ruach nosim od mala a radicky jsem mel vzdycky TOP
3. nikdy jsem to klicem nezamykal, v zadnym aute - medvedblok i defendlock staci zamacknout
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
2. tak proste nebudte baba a davejte na to pozor, poskrabany je to pekne hnusny a je to videt
3. opravdu mne to nejde vzdy jen zamacknout
3. opravdu mne to nejde vzdy jen zamacknout
i30 1.4 + kn, 12/2007
To se stava u mne, ale je to tim, ze je hur zarazena zpatecka, vyradim, znovu zaradim a je to OK.
Kdyby nekdo z vas mel opravdu spolehlivy figl, jak napoprve zaradit zpatecku, byl bych vdecen.
(nekdy vyfotim radicku segry, krea nosi 4 prstynky - masakr, odrbana jak od psa)
Kdyby nekdo z vas mel opravdu spolehlivy figl, jak napoprve zaradit zpatecku, byl bych vdecen.
(nekdy vyfotim radicku segry, krea nosi 4 prstynky - masakr, odrbana jak od psa)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Budu brzy lámat 52 tisíc kilometrů a když nad tím tak přemýšlím, tak už mi jde zpátečka dobře. Nebo možná jsem se s ní spíš naučil. Chviličku počkat, pak tlačím páku dozadu jen lehce, většinou zapadne, a když ne, za stálého mírného tlaku dozadu opravdu jen zlehka uvolním spojkový pedál, aby se něco maličko pootočilo, a ona zapadne bez zubů i bez zvuků.
Tak tohle by mě taky zajímalo ikdyž i30 nemám. Ve všech autech s kterýma jsem jezdil mě to potkaloHardcam píše:Kdyby nekdo z vas mel opravdu spolehlivy figl, jak napoprve zaradit zpatecku, byl bych vdecen.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
U klasickeho Hacka jsem s razenim nikdy problem nemel. To me na druhou stranu prekvapuje, ze s tim mate trable. Bohuzel ne vzdycky se da cekat, az to pujde hladce. Zatim mam overeno, ze prstynek zvednu uz pri prvnim konaktu s radickou, ostre ohnu doleva a naopak pomalu vrazim dopredu. Tak 8 z 10ti vyjde.
Asi za to svym zpusobem muze i montaz Defend Locku.
Asi za to svym zpusobem muze i montaz Defend Locku.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Radim Brožek
- **
Tak si to nech v servisu prohlídnout. Mě to v 90% případů jde zamáčknout bez problémů, ve zbylých 10ti% to rukou pootočím a je to. Za více než rok jsem k zamčení klíč nepotřeboval ani jednou. Při přebírání mi to pootočení rukou tuším říkali, takže naopak to, že to jde i bez něj beru jako "chybu", která zjednodušuje život, jen do toho nesmí spolujezdec drbnout za jízdy, protože klobouček na to samozřejmě v odemčeném stavu nenasazuju.laufas píše:3. opravdu mne to nejde vzdy jen zamacknout
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Mně to snad s klíčem ani zamknout nejde. Ale jak píše Hard,pokud není rychlost pořádně zařazená, nepůjde to.Pokud je i rychlost v pořádku,svědčí to zřejmě o špatné montáži.Ale to už při Tvých problémech tvrdím delší dobu.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
matysku: bavili jsme se o tom na srazu, jen tak letmo kdyby byla spatne zarazena R, neslo by to ani klicem ne? kazdopadne pisu si to a na garancce necham prekontrolovat pochybuju, ze to nekdo z tech 18letych kluku vyresi
taky pozoruju, ze kdyz mam delsi dobu zarazenou R = couvu delsi dobu, pak jde hur vyradit a dat tam jednicka. toto pozoruju tak posledni mesic jestli je tu nekde na toto tema, tak to tam pls frknete. jestli to pohorsuje zvyk chvaleni, tak to smazte
taky pozoruju, ze kdyz mam delsi dobu zarazenou R = couvu delsi dobu, pak jde hur vyradit a dat tam jednicka. toto pozoruju tak posledni mesic jestli je tu nekde na toto tema, tak to tam pls frknete. jestli to pohorsuje zvyk chvaleni, tak to smazte
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Mr. HYUNDAI
Já tipuju, že se drobátko přidírá "zámek". Na šéfově nejnovější Sonátě to teď taky řeším, ale tam se pro změnu přidírá při odemykání. Nechám to na garančce pořádně promazat a při nejhorším rozebrat. Ať se servis za ty prachy na hodinu snaží
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
laufas: jo, kdyz je tam zpatecka delsi dobu, tak trosku zatuhne. Taky nevim, proc to dela...mozna ze si tam razi cestu
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP