Zajimavosti o i30

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Zajimavosti o i30

Příspěvek od Hardcam »

Sepnuti klimatizaci pri prepnuti na okno je vynikajici vec.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

A ja pridam dalsi postreh - pokud se vrhnete na ocistu vaseho interieru, sundejte si vsechny prstynky a naramky. Ja jsem dnes opet zapomnel pri odstranovani zbytku lepidla z ty ****** lepenky, se kterou jsem pripevnoval startovaci cislo na srazu. A mam krasny skrabanec na palubce. Jsem z toho uz dost na vetvi.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
be.sport
**

Příspěvek od be.sport »

oKo píše:havros, be.sport: ono má to spuštění klimatizace při ofuku předního skla svůj význam. bez ní se ofukuje vlhkým vzduchem, klima ten vzduch vysuší a odmlžení je rychlejší.
ja to vim ze klima odvlhcuje, nemusis mi to pripominat:)
jen jsem zvedavej a proto sem se ptal..mimochodem jsem to vyzkosel a je to presne tak..

jinak.: pri vypnutym radio( ukazuje teplotu a cas) zmacknout 1...a zaroven po chvilce 6.. ukaze se cislo sw atd..sice jen pro info ale kdyz uz:)))
I30 Sport 1.6 CRDi 116 Hp - 6.st
50 500 km
11/2009
6,5 l/100 km

Shell Diesel Extra + Vif
laufas

Příspěvek od laufas »

taky neco pridam, aby mi chodily upozornovaci maily...
1. display radia (mozna i klimy) cistete snad jen tim nejjemnejsim hadrikem, co najdete. ja to prejel jemnou uterkou a mame tam pekny skrabance
2. i kdyz ridite, sundavejte prstynky na prave ruce. segra resp. swarovski a jeho sutry nechaly milion viditelnych, vyraznych skrabancu na vrchu radicky
3. pokud mate defenda na zamykani zpatecky - nemusite zamykat klicem, ale staci jen zatlacit. nekdy to nejde - tak s tim pootocit. ale tak v 10% pripadu mne to nejde i tak, takze pak az nastupuje stary znamy klicek => za tento postreh moc dekuji Matyskovi!!! (myslim, zes s tim prisel sem prvni) :)

edit: defend jde, podle Hardcama, zamykat na vsechny rychlosti. ja stridam podle nalady R a 1. stupen
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Te jen trochu poupravim, protoze to nejsou tak jednoznacny veci jako zmacknout tlacitko
1
. pridavam se, opravdu to chce neco jemnyho
2. klidne mejte prstynek, ale nesmite byt zenska - prstynky na obou ruach nosim od mala a radicky jsem mel vzdycky TOP
3. nikdy jsem to klicem nezamykal, v zadnym aute - medvedblok i defendlock staci zamacknout

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
laufas

Příspěvek od laufas »

2. tak proste nebudte baba a davejte na to pozor, poskrabany je to pekne hnusny a je to videt :D
3. opravdu mne to nejde vzdy jen zamacknout
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

To se stava u mne, ale je to tim, ze je hur zarazena zpatecka, vyradim, znovu zaradim a je to OK.
Kdyby nekdo z vas mel opravdu spolehlivy figl, jak napoprve zaradit zpatecku, byl bych vdecen.

(nekdy vyfotim radicku segry, krea nosi 4 prstynky - masakr, odrbana jak od psa)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

Budu brzy lámat 52 tisíc kilometrů a když nad tím tak přemýšlím, tak už mi jde zpátečka dobře. Nebo možná jsem se s ní spíš naučil. Chviličku počkat, pak tlačím páku dozadu jen lehce, většinou zapadne, a když ne, za stálého mírného tlaku dozadu opravdu jen zlehka uvolním spojkový pedál, aby se něco maličko pootočilo, a ona zapadne bez zubů i bez zvuků.
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Hardcam píše:Kdyby nekdo z vas mel opravdu spolehlivy figl, jak napoprve zaradit zpatecku, byl bych vdecen.
Tak tohle by mě taky zajímalo ikdyž i30 nemám. Ve všech autech s kterýma jsem jezdil mě to potkalo
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
:hyu: Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97 :hyu:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

U klasickeho Hacka jsem s razenim nikdy problem nemel. To me na druhou stranu prekvapuje, ze s tim mate trable. Bohuzel ne vzdycky se da cekat, az to pujde hladce. Zatim mam overeno, ze prstynek zvednu uz pri prvnim konaktu s radickou, ostre ohnu doleva a naopak pomalu vrazim dopredu. Tak 8 z 10ti vyjde.
Asi za to svym zpusobem muze i montaz Defend Locku.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Radim Brožek
**

Příspěvek od Radim Brožek »

laufas píše:3. opravdu mne to nejde vzdy jen zamacknout
Tak si to nech v servisu prohlídnout. Mě to v 90% případů jde zamáčknout bez problémů, ve zbylých 10ti% to rukou pootočím a je to. Za více než rok jsem k zamčení klíč nepotřeboval ani jednou. Při přebírání mi to pootočení rukou tuším říkali, takže naopak to, že to jde i bez něj beru jako "chybu", která zjednodušuje život, jen do toho nesmí spolujezdec drbnout za jízdy, protože klobouček na to samozřejmě v odemčeném stavu nenasazuju.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Mně to snad s klíčem ani zamknout nejde. Ale jak píše Hard,pokud není rychlost pořádně zařazená, nepůjde to.Pokud je i rychlost v pořádku,svědčí to zřejmě o špatné montáži.Ale to už při Tvých problémech tvrdím delší dobu.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
laufas

Příspěvek od laufas »

matysku: bavili jsme se o tom na srazu, jen tak letmo :) kdyby byla spatne zarazena R, neslo by to ani klicem ne? :-k kazdopadne pisu si to a na garancce necham prekontrolovat pochybuju, ze to nekdo z tech 18letych kluku vyresi

taky pozoruju, ze kdyz mam delsi dobu zarazenou R = couvu delsi dobu, pak jde hur vyradit a dat tam jednicka. toto pozoruju tak posledni mesic :D jestli je tu nekde na toto tema, tak to tam pls frknete. jestli to pohorsuje zvyk chvaleni, tak to smazte :lol:
i30 1.4 + kn, 12/2007
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Já tipuju, že se drobátko přidírá "zámek". Na šéfově nejnovější Sonátě to teď taky řeším, ale tam se pro změnu přidírá při odemykání. Nechám to na garančce pořádně promazat a při nejhorším rozebrat. Ať se servis za ty prachy na hodinu snaží :!:
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laufas: jo, kdyz je tam zpatecka delsi dobu, tak trosku zatuhne. Taky nevim, proc to dela...mozna ze si tam razi cestu :mrgreen:

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „i30 Pokec“