Tento problém se u mě začal vyskytovat takyChrochnik píše:Abych toho neměl málo, tak ještě třetí závada na mojí i30
Za poslední 2 dny se mi už 4x stalo, že když jsem po dojetí chtěl zamknout auto dálkáčem, tak to prostě nefungovalo. Musel jsem vlézt zpátky do auta, zapnout zapalování, znovu vypnout a pak už vše OK. Stalo se vám to někomu?
Problémy s dálkovým ovládáním
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Problémy s dálkovým ovládáním
Hyundai I30 1.6 CVVT Komfort
ex. Hyundai I30 1.4 Classic plus (09)
ex. : Seat Ibiza 1.2 51kw (06)
- Reklama
Mne se to stalo dvakrat, ale stalo se mi to tehdy, kdyz jsem steloval dorazy kapoty a vika kufru. Pri zammknuti se nerozsvitily varovky. Tudiz pravdepodobne se vam "tato" zavada stala, kdyz jste predtim meli otevreny kufr.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
nam slabne DO. neni vyjimka, ze stojim u auta a musim mackat tlacitko trebas dvakrat, abych odemkl. vidim to na baterku v do
i30 1.4 + kn, 12/2007
Mě se často stává, že na první zmáčknutí zamykání nereaguje ( v podstatě od koupě vozu) Už jsem si zvykl, že to musím kontrolovat pohledem (blinkry), jinak dosah ovládání je slušný. Nejspíš to bude mým ležérním mačkáním tlačítka, ovšem u jiných aut se mi to nestává...
Naposledy upravil(a) Tudy dne 05 kvě 2010, 13:40, celkem upraveno 1 x.
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
Jeste jsem zapomnel, ze blinkry se sice nerozsvitili, ale auto se uzamklo. Ale jelikoz sleduju i blinkry, zacal jsem zkoumat, proc se to stalo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Radim Brožek
- **
Já musím ovladač mačkat několikrát docela často, od nového auta, ale nějak jsem si už zvykl. Ze stejného místa to někdy zamknu/odemknu napoprvé, jindy napotřetí.
Nějak to neřeším, ovladač je asi ok, protože je vidět svítící vysílací diodu (tečka v pravém horním rohu).
Pokud se auto zamkne ale nebliknou blinkry, tak je něco otevřené - zjistíte pohledem na palubní počítač. Typicky kufr.
Nějak to neřeším, ovladač je asi ok, protože je vidět svítící vysílací diodu (tečka v pravém horním rohu).
Pokud se auto zamkne ale nebliknou blinkry, tak je něco otevřené - zjistíte pohledem na palubní počítač. Typicky kufr.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Poslední dobou se musím soustředit na vytahování klíčku ze zapalování a tudíž i správného odjištění zámků všech dveří a DO funguje tak jak má,bohužel ale až na několikátý pokus,někdy na první,docela mě to DO štve,tohle se mi u jiných aut nestávalo
Hyundai I30 1.6 CVVT Komfort
Tento můj problém má pokračování, od podzimu se závada neprojevila ani jednou, takže při garančce v Dubnu jsem nic nereklamoval. Až teď v červnu když se auto pořádně vyhřeje na sluníčku se to zase několikrát stalo... Takže bohužel nic se nevychodilo, jen si to počkalo na lepší počasí. Budu to muset reklamovat.Chrochnik píše:Díky za radu, ale momentálně to naštěstí není aktuální. Už skoro 2 měsíce to neudělalo ani jednou. Buď se to už vychodilo, nebo se to vrátí zase v létě s teplým počasím. Mám totiž pocit, že to dělalo víc, když bylo auto vyhřáté sluníčkem a teplná roztažnost by mohla mít vliv... no doufám, že se to už nevrátí a nebudu to muset řešit.i30poradna píše: Problem je na 100 procent ve vložce která se zasunuje do spínačky - to znamená zažádej si o kompletní výměny sady klíčů u dealera. či svého prodejce. CCA 1 hodinka opravy
PS: Nebudeš první kdo to reklamuje, o tomto problému se ví, boužel něco uteklo (nejde to detekovat tak jednoduše).
Hyundai i30 , 1.4 CVVT Comfort + ESP , r.2009
Ondras85: v čem spočívá to soustředění na vytahování klíčku?
Jelikož má Ondras stejný problém jako já, tak si dovolím odpovědět za něj. Při vytahování klíčku ze spínací skříňky to musí cvaknout, v tu chvíli se vypnou parkovačky, takže kromě cvaknutí si to člověk ověří i pohledem na budíky - vypne se podsvícení budků a diplay PP se rozsvítí silněji. Pokud se toto nestane, tak nejde zamknout pomocí DO protože auto si myslí že klíče jsou pořád v zapalování. Takže je lepší se soustředit a zjistit problém hned při vytahování klíčku, než vystoupit, posbírat věci pak chtít zamknout a nic, to pak člověka nas... o to víc.
Jinak to že DO neodemkne/nezamkne na první zmáčknutí se mi stává také, ale dosah DO je výborný. Onehdy se mi stalo, že jsem šel něco naložit do auta a až na parkovišti jsem zjistil, že nemám klíčky. Zavolal jsem mobilem manželce ať zkusí zmáčknout DO z okna a ejhle, 80m daleko a v 5. patře a šlo to.
Jinak to že DO neodemkne/nezamkne na první zmáčknutí se mi stává také, ale dosah DO je výborný. Onehdy se mi stalo, že jsem šel něco naložit do auta a až na parkovišti jsem zjistil, že nemám klíčky. Zavolal jsem mobilem manželce ať zkusí zmáčknout DO z okna a ejhle, 80m daleko a v 5. patře a šlo to.
Hyundai i30 , 1.4 CVVT Comfort + ESP , r.2009
Chrochnik: díky za vysvětlení. Vytahování klíčku mi naštěstí funguje. Jen jsem si zatím nevšimnul, že PP zvýší jas. Až si v autě vzpomenu, ověřím.
- Martensio
- *
- Kontaktovat uživatele:
Chrochnik píše:Jelikož má Ondras stejný problém jako já, tak si dovolím odpovědět za něj. Při vytahování klíčku ze spínací skříňky to musí cvaknout, v tu chvíli se vypnou parkovačky, takže kromě cvaknutí si to člověk ověří i pohledem na budíky - vypne se podsvícení budků a diplay PP se rozsvítí silněji. Pokud se toto nestane, tak nejde zamknout pomocí DO protože auto si myslí že klíče jsou pořád v zapalování. Takže je lepší se soustředit a zjistit problém hned při vytahování klíčku, než vystoupit, posbírat věci pak chtít zamknout a nic, to pak člověka nas... o to víc.
Tak přesně tento problém se stává i mě a dokonce to někdy jde zamknout. Takže to zjistím,až když se podívám z okna a vidím rozsvícené parkovačky.
Tak jsem zvědavej co na to Hyundai při garančce ...
Škoda Favorit
Peugeot 307 Break
Hyundai i30 CW 1,6i CVVT Classic Plus
Peugeot 307 Break
Hyundai i30 CW 1,6i CVVT Classic Plus
tak se přidávám do skupinky "problém se spínačkou" i já...původně jsem myslel, že jsem něco domršil při výměně rádia, ale nakonec jsem se díky vám uklidnil a provedu pomalu ale jistě přesun směr servis a reklamačka
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Dnes po roce provozu při vytažení klíčku podvědomě čekám cvaknutí a nic, auto nešlo pak zamknout DO, chtěl jsem zkoušet pojistky ale ještě že tu máme forum, věřim, že se to nebude opakovat často.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Ovládání mi taky blbne a souvisí to právě s tou spínačkou. Buď cvakne, nebo ne. Nedělá to pokaždé, ale je to nepříjemné, tzn. pro mě nereklamovatelné .
Naposledy upravil(a) SKV dne 27 čer 2010, 21:25, celkem upraveno 1 x.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009