No nevim hele. Každopádně když se podíváte na můj accent, je sice ve fotkách ze strany, tak je to vidět jen z jedné strany. Tak má jinačí kapotu. Už jsem si toho všimnul kdysi, že mezi accenty z roku 1997 a 1998 (kdy by měl být facelift, při kterém jde logo do štěrbiny a jiná světla i kapota - je tvarovaná - prolisy či co to je - vypadá víc kočkovitě) nepatří ani mezi jedno. Je dá se říci napůl. Světla sice má jako 1997 ale kapota je jako u 1998-99 a spodní blatník je taky jiný. Nevim jestli jako 98-99 či uplně jiný. Logo je na kapotě jako u 97 ale zakončení kapoty / masky je uplně vlastní nepatří ani tam ani tam. Beru to jako mezi facelift. Auto ostatně dle VINu 98 model rok a v techničáku je r.v. 98 taky, ale už ten komplet facelift s logem ve štěrbině, jinejma světlama to prostě neni no

. No aspoň si přijdu trošku vyjmečný

ač jsem už jednoho takového Accenta na parkovišti před praci viděl. Akorát, že ve žluté.
Jinak co se týče toho výkonu, tak upřimně nebude mi vadit to jestli to má o nějaký koník víc

Jako je pravda, že po rovince auto má tendenci hezky rychle ustřelit a sprintovat jako gazela. Ale do kopce se mu zase nechce. Njn. 1,3 motor no
Jo PS: všimněte si pár nesmyslů v tom článku. Např. že se montovaly jen motory korejské výroby. Já zase co jsem zatim jen a jen slyšel, tak jsou od Mitsubishi tak nevim teda.