Teď jsem poprvé potřeboval auto zvednout, ale vůbec jsem nevěděl jak se s tou kličkou zachází.
Na heveru je dírka a ta ohnutá páka se musí nějak šudlit ze strany na stranu?
Poraďte, zvedal jsem to snad tři minuty jedno kolo
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
willy50 píše:Ahoj chlapi, nevím jestli jsem něco nepochopil, ale já mám v autě hever, který je skoro nepoužitelný.
Teď jsem poprvé potřeboval auto zvednout, ale vůbec jsem nevěděl jak se s tou kličkou zachází.
Na heveru je dírka a ta ohnutá páka se musí nějak šudlit ze strany na stranu?
Poraďte, zvedal jsem to snad tři minuty jedno kolo
ten je maličkejmatysekul píše:Jo a voz to sebou v kufru
No nejsi očividně studijní tip. Nevím jak ostatní, jak jsem přivezl nové auto domů. seděl jsem s návodem do noci a hledal všechny všemožné roztodivnosti,které se v něm nacházejí. Proto mě asi nikdy nepřekvapilo,co dělat s heverem. Jinak pozor při kolečkovém heveru,některé z nich mají myslím minimální hranici zdvihu 18 cm. Aby šel vůbec nasunout pod auto.....willy50 píše:Ten vtip znám, je dobrý.
Takže jsem dělal to co kritizuju u ostatních: když selže všechno, přečti si návod.
No, ale když jsem venku, ruce zasviněné, listuj v návodu, který je tak krásně čistý.
Každopádně díky.
Už to tu někde bylo - stačí kousek igelitu mezi hever a podvozek. Navíc to pak taky přestříknu gumoasfaltem ve spreji.laufas píše:hever mi pekne odloupal tu srajdu, co chrani prahy proti korozi zespod
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |