Pred nedavnom som sa pustil do opravy blatniku trosku svojskym sposobom a postupne som to nafotil nech sa mozem podelit tak tu to je neni to este stale celkom ono ale uz mam v hlave dalsi napad a dufam ze ho stihnem realizovat este toto leto

1.Vsetko hrdzave som orypal zubami, nechtami, srobovakmy, kliestami, bruskami vsetkym moznym co bolo po ruke
2.Na karton som odkreslil priblizny tvar blatniku potom som ho vystrihol a odkreslil na plech v mojom pripade antikora nic ine nebolo po ruke zrovna tak od oka som si tipol jak sa bude plech pri tvarovani spravat (pri tom ohybani sa blatnik zatvara cize treba ho pôvodne vystrihnut s plechu viac roztvoreny aby tam sadol da sa to doladit rozklepat dobre netreba ziadne zlozite vypocty)
Ja som to robil tak ze som s pilkou do dreva asi 5cm sirokeho spravil priblizne 1,5cm hlboky zarez v ktorom som posuval plech a rozklepaval gum. kladivom.
3.A rozklepaaval a rozklepaaval az kym to tam nesadlo

4.Na prichytenie som pouzil nitovacku kedze mam len el. zvaracku a nechcelo sa mi s tym zapodievat (farba brusenie zvaru atd.)
5.Klasika napatlal som tam 2 vrstvy gitu prva so sklen.vatou(ta seda) druha ta biela finalna.
6.Bruusil bruusil a bruusil.
7.Nanesenie body neviem na co to v skutocnosti sluzi ja som to pouzil ako zakladovku a tak nejaku ochranu jakoze.
8.Nanesenie farby auta v mojom pripade nastastie len klasicka biela idealne 2 vrstvy