To bylo na suchu.. jel jsem prostě moc rychle
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Bylo to ve velmi prudký levotočivý zatáčce.. Hanz bude vědět.. když se jede přes Jemníky směrem na Dobrovice, tak tam jak je ten Léčivej pramen.. tak do tý zdi.. můžeš se tam podívat, nějakou barvu a pár dílů, jako např podběh sem tam nechal
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jinak v Bolce jsou fakt zlatý policajti.. ženská!!!! a to mě dostalo nejvíc, byla vstřídcná a napsala to jako nevěnování pozornosti, abych nepřišel o body.. a škodu napsala do třiceti, aby pokuta byla "jen" 2000
Pojištěný to samozřejmě mám.. jen z ČPP se ty prachy dostávaj těžko.. ale už jsem dohodlej se servisem v Sukoradech, že jakmile to likvidátor nafotí, tak to můžu přivízt a vrhnou se na to.. a když to pujde, tak udělaj i nějaký věci kolem, aby bylo auti zas ve špičkovym stavu..
Škoda se nezdá být velká ale když se podíváte blíž.. stolice je téměř stoprocentní.. byla to rána a velká rychlost.. a jsem rád, že to bylo v tomhle autě, protože bejt to nějaká mrdka, tak sme asi mrtvý.. tohle je fakt bezpečný...
Jo odtah do Bolky mě přišel na 1400,-
Tak držte pěsti, ať s tim nejsou žádný problémy.. jinak spojku mám novou koupenou v kufru
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Takovej paradox no
Ta blondýnka která jela se mnou měla docela zážitek
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
A to sem ji chtěl překecat na focení
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)