Tak Moravu asi nestihnu :-(
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Moravu asi nestihnu :-(
Když je někdo kretén.. co vám mám povídat, fotky mluvěj za vše..
Jen a jen moje chyba.. rychlá jízda, prudká zatáčka a pevná zeď
Jen a jen moje chyba.. rychlá jízda, prudká zatáčka a pevná zeď
- Reklama
..
marto marto ty si dabel taky se meto stalo asi 2 krat
ale jen se skodou 125 ls a taky sem si to vzdycky spravil sam ale
tohle to je uz horsi ubec ti nezavidim tuhle situaci
kazdopadne drzim palecky at to co nejlevnejc a nejrychlejc opravis
ale jen se skodou 125 ls a taky sem si to vzdycky spravil sam ale
tohle to je uz horsi ubec ti nezavidim tuhle situaci
kazdopadne drzim palecky at to co nejlevnejc a nejrychlejc opravis
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
-
- Kontaktovat uživatele:
To bylo na suchu.. jel jsem prostě moc rychle
Bylo to ve velmi prudký levotočivý zatáčce.. Hanz bude vědět.. když se jede přes Jemníky směrem na Dobrovice, tak tam jak je ten Léčivej pramen.. tak do tý zdi.. můžeš se tam podívat, nějakou barvu a pár dílů, jako např podběh sem tam nechal
Jinak v Bolce jsou fakt zlatý policajti.. ženská!!!! a to mě dostalo nejvíc, byla vstřídcná a napsala to jako nevěnování pozornosti, abych nepřišel o body.. a škodu napsala do třiceti, aby pokuta byla "jen" 2000
Pojištěný to samozřejmě mám.. jen z ČPP se ty prachy dostávaj těžko.. ale už jsem dohodlej se servisem v Sukoradech, že jakmile to likvidátor nafotí, tak to můžu přivízt a vrhnou se na to.. a když to pujde, tak udělaj i nějaký věci kolem, aby bylo auti zas ve špičkovym stavu..
Škoda se nezdá být velká ale když se podíváte blíž.. stolice je téměř stoprocentní.. byla to rána a velká rychlost.. a jsem rád, že to bylo v tomhle autě, protože bejt to nějaká mrdka, tak sme asi mrtvý.. tohle je fakt bezpečný...
Jo odtah do Bolky mě přišel na 1400,-
Tak držte pěsti, ať s tim nejsou žádný problémy.. jinak spojku mám novou koupenou v kufru
Takovej paradox no
Ta blondýnka která jela se mnou měla docela zážitek
A to sem ji chtěl překecat na focení
Bylo to ve velmi prudký levotočivý zatáčce.. Hanz bude vědět.. když se jede přes Jemníky směrem na Dobrovice, tak tam jak je ten Léčivej pramen.. tak do tý zdi.. můžeš se tam podívat, nějakou barvu a pár dílů, jako např podběh sem tam nechal
Jinak v Bolce jsou fakt zlatý policajti.. ženská!!!! a to mě dostalo nejvíc, byla vstřídcná a napsala to jako nevěnování pozornosti, abych nepřišel o body.. a škodu napsala do třiceti, aby pokuta byla "jen" 2000
Pojištěný to samozřejmě mám.. jen z ČPP se ty prachy dostávaj těžko.. ale už jsem dohodlej se servisem v Sukoradech, že jakmile to likvidátor nafotí, tak to můžu přivízt a vrhnou se na to.. a když to pujde, tak udělaj i nějaký věci kolem, aby bylo auti zas ve špičkovym stavu..
Škoda se nezdá být velká ale když se podíváte blíž.. stolice je téměř stoprocentní.. byla to rána a velká rychlost.. a jsem rád, že to bylo v tomhle autě, protože bejt to nějaká mrdka, tak sme asi mrtvý.. tohle je fakt bezpečný...
Jo odtah do Bolky mě přišel na 1400,-
Tak držte pěsti, ať s tim nejsou žádný problémy.. jinak spojku mám novou koupenou v kufru
Takovej paradox no
Ta blondýnka která jela se mnou měla docela zážitek
A to sem ji chtěl překecat na focení
hustý. CO na to řeklo tvoje audio podívalo se blíž na přední sedačky ??? Uplně ale vím jak se cítíš. Já si to svoje naboural před půl rokem a škoda za 70 000 cítím s tebou
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz