aj ked je to uz dobre dve stranky solidny offtopic, pridam sa. Nerozumiem celkom akysi hon na menienie a vylepsovanie. Najma brzd. Jednak ze 90% diskutujucich tu maju auto v zaruke, prist tak o moznost reklamovat chyby v zaruke je zvlastne rozhodnutie. Za druhe mi brzdovku menili raz a s brzdami som spokojny. Maximalne. A to aj po 5-10km zjazde v rezime "fun" napriklad z Makova, kde sa brzi z 80-90 na 30-40 pomaly kazdu druhu zakrutu. Alebo taku tu legendu akou je cesta trollov v nosrku s troma ludmi a plnym kufrom. A to vsetko s o 70kg tazsim dieslom.
Je tu x vlakien o tom ako kde-kto riesi spotrebu a naklady u auta, to ale ze chcete vyhodit v podstate solidne dimenzovane brzdy a garazovym skillom tam nahodit nejake brzdy z netu, ked to vlastne ani nemusite robit. Hm.. zvlastne.. asi som nepochopil podstatu "tunningu". Pretoze vyhadrzovat peniaze za fungl nove brzdy ked tie povodne sluzia je anomalia. Nepoviem ani F ak niekto taha nebrzdeny prives, tam by mozno tie "lepsie" brzdy vyznam mali. Ale vlastne nepoviem ani F, pretoze su to vase peniaze.

Ci za tym horsim brzdenim nie su tie vytunene natrete brzdy, uprimne povedane, nedivil by som sa