aj ked je to uz dobre dve stranky solidny offtopic, pridam sa. Nerozumiem celkom akysi hon na menienie a vylepsovanie. Najma brzd. Jednak ze 90% diskutujucich tu maju auto v zaruke, prist tak o moznost reklamovat chyby v zaruke je zvlastne rozhodnutie. Za druhe mi brzdovku menili raz a s brzdami som spokojny. Maximalne. A to aj po 5-10km zjazde v rezime "fun" napriklad z Makova, kde sa brzi z 80-90 na 30-40 pomaly kazdu druhu zakrutu. Alebo taku tu legendu akou je cesta trollov v nosrku s troma ludmi a plnym kufrom. A to vsetko s o 70kg tazsim dieslom.
Je tu x vlakien o tom ako kde-kto riesi spotrebu a naklady u auta, to ale ze chcete vyhodit v podstate solidne dimenzovane brzdy a garazovym skillom tam nahodit nejake brzdy z netu, ked to vlastne ani nemusite robit. Hm.. zvlastne.. asi som nepochopil podstatu "tunningu". Pretoze vyhadrzovat peniaze za fungl nove brzdy ked tie povodne sluzia je anomalia. Nepoviem ani F ak niekto taha nebrzdeny prives, tam by mozno tie "lepsie" brzdy vyznam mali. Ale vlastne nepoviem ani F, pretoze su to vase peniaze.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ci za tym horsim brzdenim nie su tie vytunene natrete brzdy, uprimne povedane, nedivil by som sa