predná náprava
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: predná náprava
Zdravím, takže kotúče zmerané, majú 2,O8 mm. Krivé kotúče nie sú - nehádžu, pedál drží. Skúsim ešte na to pobehať a hlavne uvidím, ako sa opotrebujú platničky. Potom budem rozmýšľať o výmene kotúčov. Zdravím.
- Reklama
To su este celkom v pohode.... Minimum je 20.0mm a nove maju 22.00mmm ak mas 20.8mm tak maju za sebou priblizne 60%, co je na tie km celkom slusne
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
a je mozne na prednych ramenach vymenit len silent blok? alebo sa musi menit cele rameno?
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Jen silentblok .... v servisu ho tam nalisují ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
boli mi vymene silent bloky na L aj P strane. auto chodi podstatne tichsie!!! hlavne na nerovnostiach... komu sa zda ze auto je nejake buchajuce klepajuce pozrel by som silent bloky...
Tak se taky přidám , v 25000 km jsem zjistil utržené oba silentbloky na ramenech nápravy , vyměněno v rámci záruky ale nemůžu si pomoci , není to nějak brzo ??? Začalo to dělat docela paseku , takové vibrace do volantu a divné zvuky od nápravy , přelisovali nové a udělali geometrii přední nápravy. Ale začínám zjišťovat že se těch závad projevuje docela dost a po záruce to budou docela mastné opravy. Podle toho co tady čtu v těch různých odkazech.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Ja som mal uz dost z tej ceny silentblokov. Nehovoriac o tom kolko stoji servo... Ze upotenych 1400 cca euri...
- cert
- Kontaktovat uživatele:
benny:
a to Tě ještě čekají tlumiče (Kayaba sada cca 7-8 tis. Kč). Bohužel se s tim musíme smířit. Koupili jsme si levný auto, tak holt to budeme doplácet na opravách do ceny dospělých aut. Soused koupil skoro stejně se mnou Octavii Tour - je fakt, že byla dražší a míň vybavená, ale nedal do ní krom záručních prohlídek a benálu ani kačku. Když s ním jedu (a to má nejeto víc než já na Accentu) tak od podvozku ticho, prostě to je jinde. V tomhle směru je zklamání .
a to Tě ještě čekají tlumiče (Kayaba sada cca 7-8 tis. Kč). Bohužel se s tim musíme smířit. Koupili jsme si levný auto, tak holt to budeme doplácet na opravách do ceny dospělých aut. Soused koupil skoro stejně se mnou Octavii Tour - je fakt, že byla dražší a míň vybavená, ale nedal do ní krom záručních prohlídek a benálu ani kačku. Když s ním jedu (a to má nejeto víc než já na Accentu) tak od podvozku ticho, prostě to je jinde. V tomhle směru je zklamání .
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
a kolko stala ta ochcafka?
nie ze by som bol nejaky vyznavac konkretnej znacky a ine zatracujem, ale kolegovia to navokol co maju oktavie zase tak ruzovo to nevidia... veci sice vyriesene v zaruke ale: supajuce sa ovladacie prvky, pokazene radia, vyfucane klimy, posahane zadne loziska... podla nic nie je dokonale. a ked si kupis drahe auto malo by byt lepsie ako to lacne. ale neviem ci je to tak vzdy...
nie ze by som bol nejaky vyznavac konkretnej znacky a ine zatracujem, ale kolegovia to navokol co maju oktavie zase tak ruzovo to nevidia... veci sice vyriesene v zaruke ale: supajuce sa ovladacie prvky, pokazene radia, vyfucane klimy, posahane zadne loziska... podla nic nie je dokonale. a ked si kupis drahe auto malo by byt lepsie ako to lacne. ale neviem ci je to tak vzdy...
- cert
- Kontaktovat uživatele:
_miv_:
no, nás stál Accent i s doplňky 269 tis., soused říkal tenkrát tuším že dal 285 tis. Nic z Tebou zmíněných problémů neměl a má najeto něco přes 40 tis. km - já mám 25...
Mimochodem, klimu jsem už doplňoval taky.
no, nás stál Accent i s doplňky 269 tis., soused říkal tenkrát tuším že dal 285 tis. Nic z Tebou zmíněných problémů neměl a má najeto něco přes 40 tis. km - já mám 25...
Mimochodem, klimu jsem už doplňoval taky.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
chalani, sry ale generalizujete. Do Visty chodi borec, ktory ma cca rovnako km ako ja. Vlastne o jednu prehliadku viac (teda +20 000)
nemal ziadne problemy. Potom tu mame (mali sme) na fore Jokera, ktory sa odmlcal po 100 000km, tiez bez problemov. Mne menili lozisko kolesa (v zaruke, inak relativne lacna zalezitost) a preventivne svetla
Ani s tymi tlmicmi to nie je take horuce. Urcite to nie su ziadne drziaky. V mojom konkretnom pripade po 115 000km boli jedine naklady nove brzdy - dosticky+kotuce+oprava toho co som zmrsil = 6500 kc
za tu trojrocnu zaruku treba odjazdit co najviac, aby sa preejavilo co najviac vyrobnych vad. Co vydrzi prvych 20 000km, to uz vacsinou vydrzi dlho
nemal ziadne problemy. Potom tu mame (mali sme) na fore Jokera, ktory sa odmlcal po 100 000km, tiez bez problemov. Mne menili lozisko kolesa (v zaruke, inak relativne lacna zalezitost) a preventivne svetla
Ani s tymi tlmicmi to nie je take horuce. Urcite to nie su ziadne drziaky. V mojom konkretnom pripade po 115 000km boli jedine naklady nove brzdy - dosticky+kotuce+oprava toho co som zmrsil = 6500 kc
za tu trojrocnu zaruku treba odjazdit co najviac, aby sa preejavilo co najviac vyrobnych vad. Co vydrzi prvych 20 000km, to uz vacsinou vydrzi dlho
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Predne dolne CAPy
Dobry den 2 @ALL funs.
Chcel by som Vas poprosit o radu, urcite ste uz menili predne CAPy na svojich accentov.
Kolko Vas to stalo ? Ake su ich ceny a kolko si ludia uctuju za vymenu?
Vcera my totiz technik ukazoval ze na mojom accente 1.5CRDi 81KW 2007rv , je potrebne vymena a pravdepodobne by som ich mal vymenit oboje. Viete my stym niekto poradit ?
Nasiel som na nete nejake ale pravdepodobne to nebude na moj ACCENT. Ci?
http://www.faro.sk/catalog/zavesenie-na ... ent-lc.php
DAKUJEM
Chcel by som Vas poprosit o radu, urcite ste uz menili predne CAPy na svojich accentov.
Kolko Vas to stalo ? Ake su ich ceny a kolko si ludia uctuju za vymenu?
Vcera my totiz technik ukazoval ze na mojom accente 1.5CRDi 81KW 2007rv , je potrebne vymena a pravdepodobne by som ich mal vymenit oboje. Viete my stym niekto poradit ?
Nasiel som na nete nejake ale pravdepodobne to nebude na moj ACCENT. Ci?
http://www.faro.sk/catalog/zavesenie-na ... ent-lc.php
DAKUJEM
Hyudai Accent 1.5CRDi 81KW 2007
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predne dolne CAPy
Ten odkaz co jsi sem dal je na předcházející model LC - r.v. 2007 je model MC. Čep mi měnil v rámci záruky na levé straně - takže cenu origo dílu nevím.
Mělo by tam být toto: http://www.orient-parts.cz/zbozi_detail?id_zbozi=12686 popř. http://www.orient-parts.cz/zbozi_detail?id_zbozi=15646
Cenu práce nevím, ale tohle bych rozhodně do servisu nedával, to se dá udělat doma. Na geometrii nápravy nemusíš.
Mělo by tam být toto: http://www.orient-parts.cz/zbozi_detail?id_zbozi=12686 popř. http://www.orient-parts.cz/zbozi_detail?id_zbozi=15646
Cenu práce nevím, ale tohle bych rozhodně do servisu nedával, to se dá udělat doma. Na geometrii nápravy nemusíš.
Přesunul jsem to do patřičného oddělení
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Re: Predne dolne CAPy
Tak .... povolíš tři matky a přes dvě kladiva vyrazíš čep z oka a novej namontuješ zpátky .... za hodinu není co dělat ....cert píše: Cenu práce nevím, ale tohle bych rozhodně do servisu nedával, to se dá udělat doma. Na geometrii nápravy nemusíš.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024