Model Hyundai Getz
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Model Hyundai Getz
Chci se zeptat, jestli jste někdo nenarazil na nějaký model Getze (angličáka), já prozkoumal kde co a nic jsem nenašel, vypadá to, že výrobci autíček na Hyundai zanevřeli .
Vašek
Vašek
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
FUJ to je humusvipe píše:Na to je asi ještě brzo. K dostání je pouze zatím jen to co prodává Hyundaimotor.cz za 441,- Kč
ale nic moc, mohlo by to bejt lepší. O jiném modelu nevím.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Josef tomáš pravdu se střešním oknem se k nám nedováží a jen tak nebudou dovážet. K nám se nic z toho co dělaj pro hladovější trhy nedostane a když náhodou jo tak jenom jako akce pár kousků a konec. Ten obrázek je přímo z webu Hyundaimotor a má tam taky vyznačené střešní okno jenže v barvě a né černé.
Josefe ty ho máš , jak to vypadá v reálu na té fotce je to hrůza. Opravdu by tochtělo potunit a novej lakJosef píše:Hanzi určitě zkusím flexou uříznou střechu a podám to /-/ čkům jako zlepšovací návrh na gabriolet . Jo ještě jedna myšlenka - existují vůbec v Korei zlepšovací návrhyHanz píše:Teda tenhle Gtez má za ty prachy prdu! Dalo by se to vytunit?
-
- *
model Getze
Zdravím příznivce Hyundaie,letos jsem byl v Řecku na Krétě a to jsem koukal,na celém ostrově jezdily pouze korejský auta-Hyundai Getz,Atos a malé auta Kia,chtěl jsem si tam koupit model Getze,který na trhu stál pouze 4 eura,ale bohužel nebyl k dostání,to pro srovnání cen u nás a v zahraničí.
Zdraví Zdeněk
Zdraví Zdeněk
-
- *
model auta Hyundaie Getze
Ahoj Petře,
jednotná cena všech aut byly 4 eura.Nezapomeň prosím na fotky a jak jsi mi slíbil napsat demontáž předního čela.Zdeněk
jednotná cena všech aut byly 4 eura.Nezapomeň prosím na fotky a jak jsi mi slíbil napsat demontáž předního čela.Zdeněk
-
- *
model Getze
Ahoj Petře,abych se připomněl,psal jsem Ti zprávu začátkem června,bylo to jak vyměnit ozdobnou mřížku,jestli nevíš a Ty si mě napsal,že budu muset sundat nárazník a že mi pošleš nějaké odkazy,jak na to,popř,fotky
Zatím díky a hezký zbytek neděle.
Zdraví Zdeněk
Zatím díky a hezký zbytek neděle.
Zdraví Zdeněk