KDO Z VÁS TO BYL???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
KDO Z VÁS TO BYL???
Tak si dovolím založit nové téma, nikde jsem to zde nenašel a ani nic podobného (pokud ano tak mě prosím naveďte a toto klidně smáznite), na jinejch je to běžné.
Tak třeba dnes Třebíč okolo 15:00 až 15:30 jsem potkával v Kanciborku GALA I a pak o kousek níž GALA II a pak i nějakej další teréní H.... Někdo odsud či nějak srázek???
Tak třeba dnes Třebíč okolo 15:00 až 15:30 jsem potkával v Kanciborku GALA I a pak o kousek níž GALA II a pak i nějakej další teréní H.... Někdo odsud či nějak srázek???
.........
- Reklama
Re: KDO Z VÁS TO BYL???
Pokud se nepletu, obdobné téma by tu mělo být, jen jsem línej ho hledat
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- black_sheep
- Moderátor
to je v sekci coupe, takže tam patří jen coupé přecejen my se potkáváme trošku míň často
teda abych nekecal, coupé vidím skoro častěji než lantru po faceliftu, teda, v liberci rozhodně! jednou do měsíce
teda abych nekecal, coupé vidím skoro častěji než lantru po faceliftu, teda, v liberci rozhodně! jednou do měsíce
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
.........
- black_sheep
- Moderátor
to v liberci potkáš hyundaie 1x za den a jsi rád zato 20x denně subaru, což jinde v republice normální není
I ❤ cars
- Piskotkiller
- Moderátor
A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
Hyundai Scoupe GT
Jo tohle téma mi tu chybělo. Občas potkám po městě někoho a netuším jestli je odtud nebo ne. Kolikrát jsem už viděl elantru, accenta, sonatu novější i starší modely, gala jsem nedávno potkal a další.
Ještě jsem Tě asi nepotkal, jinak X3 je na Třebíčsku asi 9 kousků o kterých vím, z toho 3 znám osobně. Pravidelně ráno potkávám LC červené a někdy stříbrné. Lantry ani nepočítám těcch je zde dost. Ale Gala jsem zde viděl v pátek poprvé a hned I a za ní i II.........Piskotkiller píše:A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
Jinak kde se sejdeme na pokec? Možná bych sehnal nějaké další nadšence...
.........
ZdeněkH píše:Jo tohle téma mi tu chybělo. Občas potkám po městě někoho a netuším jestli je odtud nebo ne. Kolikrát jsem už viděl elantru, accenta, sonatu novější i starší modely, gala jsem nedávno potkal a další.
To jsem rád že mě nekamenujete . Čekal jsem že dostanu sprďunk a smáznete to .
.........
- Piskotkiller
- Moderátor
Nejsem úpně z Třebu,ale z Jaromek ,a sraz klidně,ale až bude pojizdný,teď zrovna nechce naskočit mrcha a ještě musím vyměnit čelní sklo...BLESK007 píše:Ještě jsem Tě asi nepotkal, jinak X3 je na Třebíčsku asi 9 kousků o kterých vím, z toho 3 znám osobně. Pravidelně ráno potkávám LC červené a někdy stříbrné. Lantry ani nepočítám těcch je zde dost. Ale Gala jsem zde viděl v pátek poprvé a hned I a za ní i II.........Piskotkiller píše:A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
Jinak kde se sejdeme na pokec? Možná bych sehnal nějaké další nadšence...
Hyundai Scoupe GT
Jejda Jaroměřice, tam máš automechaniků jako nikde jinde Neznáš Frantu Říhovic???
.........
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
esli si poznal galopéra 1čku..tak jak vypadal?
jk1
jk2
má 70kw.a..
ono jích moc nejezdí..je to cca rok 92-94
a dostalo se sem jich jak šafránu
nebyl to INOVATION?
jk1
jk2
má 70kw.a..
ono jích moc nejezdí..je to cca rok 92-94
a dostalo se sem jich jak šafránu
nebyl to INOVATION?
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Byl jak třídveřové pajero (montero), ale víc plastíků a jinej znak, ale byl to fofr.....
.........