![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ale jinak, pokud bych já něco podobného řešil, šel bych určitě do 2DIN s pěkně stabilním dotykovým displejem a se vším všudy (DVD, BT, navi atd.) jen mi tahle nemalá investice vzhledem k charakteru používání auta nestojí za to...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
EDIT: Ještě bych chtěl doplnit, že jsem našel ideální USB flash o kapacitě 8GB (doufám, že to rádio zkousne), která je tak maličká, že může zůstat trvale zasunutá ve slotu a vejde se i do plastového pouzdra tatranky.tombas píše:viz. příspěvek výše, podsvícení má dvě barvy - červenou nebo modrou. Zvolil jsem decentnější červenou. Jelikož je nad ním výrazné červené tlačítko poruchových světel a pod ním na ovladači teploty červený půlkruh, tolik to nevadí. Modrá je hodně agresívní, ale podsvícení lze ztlumit, pak to tolik nevadí.
Podobně vybavené rádio se zeleným podsvícením a v podobné ceně jsem bohužel nenašel.
Jestli dorazíš někdy na sraz New Accentů, tak si sedni k někomu, kdo má v autě vyměněny repráky ( turecký papír. šunt, za značkové repro ) .... osobně mám v předu Magnaty a vzadu Renegate a rozdíl v muzice je ohromný !!! Investice okolo 1 800 kč a stojí to určitě za to ....tombas píše: hraje velmi dobře i na továrních repro
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |