![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Technici vědí kam kouknout.
Přeji ti, ať je v šechno v pohodě.
Moderátor: Moderátoři
vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše:Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne?
další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L
A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE?
Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
![]()
IX 35 1,6 Confort---sirius silver
Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?FISHkaa píše:vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše:Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne?
další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L
A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE?
![]()
Mne to nerobi.Véna píše:Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?FISHkaa píše:vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše:Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne?
![]()
Po výjezdu mi stoupne spotřeba, ale záleží jak se rozjedu. Když šlapu na plyn s citem a s úsměvem na tvářijiří1 píše:Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne?
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |