http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HYUNDAI- ... 4052wt_939
75$ bych klidně investoval ale na druhou stranu mám obavy jestli by to na auto nemělo špatný vliv. Nemáte někdo zkušenosti s těmito polštářky, pomohou zvýšit karoserii nebo jen komfort jízdy??

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
V servisu mi už jednou řekli, že je to v normě. A zatím jsem se tady nedočetl, že by se tohle někomu podařilo reklamovat..89majlo96 píše:s tymi vlozkami docielis akurat to ze budes mat kratsi chod tlmicov. Ak sa ti nezdaju zadne tlmice tak s tym chod do servisu.
nojo, tady nejde ani tak o zahadu, spis o reseni tehle veci...bud nejaky ty polstare, nebo jinaci pruziny, ale jaky napr?N2DRFT píše:řešil jsem to už taky proč je vpředu větší mezeru v podběhu a u 1.4 kterou mám a asi i u 1.6 to bude tim, že podvozek je dělanej i na naftový motory, kde si přede sedne mnohem víc, takže tímto bych tuto záhadu uzavřel. Co se týče zadku, máte naprostou pravdu auto je nízko hodně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |