belus Předmět příspěvku: Re: ix35 - Závady, poruchy, problémyNapsal: stř bře 16, 2011 11:43 pm
Zdravim vsetkych,
pomoze mi niekto s problemom co ide na nervy :
Jedna sa o integrovane radio s navigacnym.Po nastartovani mi zacne radio "revat" ,zakladna hlasitost sa neda nastavit,aspon podla manualu.Po stiseni je to v pohode,pokial nevypnem motor.Po nastartovani je to zase na povodnej prednastavenej hlasitosti.Je to na nervy,hlavne, ked sadnem do auta a telefonujem.Pripadne ked deti spia.V servise mi povedali,ze sa neda prednastavena hlasitost znizit.Nechce sa mi to verit.V ziadnom aute som sa s takym niecim nestretol.Dakujem za kazdy poznatok,pripadne typ.
azibrov Předmět příspěvku: Re: ix35 - Závady, poruchy, problémyNapsal: čtv bře 17, 2011 1:46 am
*
Ahoj. Je to nesmysl. U me radio vzdy ma tu hlasitost, ktera byla mnou prednastavena. Po nastartovani hraje stejna pisnicka a ma to stejnou hlasitost jak i za minulou jizdu. Reklamuj_________________
ix35 1.6GDi classic 2010
renault megane 1996
FISHkaa Předmět příspěvku: Re: ix35 - Závady, poruchy, problémyNapsal: čtv bře 17, 2011 10:58 am
podle mě má rádio odpojen0 záložních 12V a vždy jde do default nastavení = reklamace_________________
Ix35 2.0i Style
http://moje.auto.cz/FISHkaa/ix35.html
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
azibrov Předmět příspěvku: Re: ix35 - Závady, poruchy, problémyNapsal: čtv bře 17, 2011 4:23 pm
*
podle mě má rádio odpojen0 záložních 12V a vždy jde do default nastavení = reklamace
jestli ma k tomu rozladene stanice v radiu, tak souhlasim_________________
ix35 1.6GDi classic 2010
renault megane 1996
Pise Belus :iX 35
Zatial sa to riesi "na roznych forach" predajcu.Podla nich sa to neda odstranit a je to v poriadku.Zaujimave ,ze je to iba s radiom,ktore je s navigacnym.Pri " solo " radiach to ide s tou hlasitostou ako v kazdom inom aute.Teraz mi vymontovali panel s radiom,aby zistili cislo a typ radia.(je to na zadnej strane).Podla mna by sa to dalo odstranit softverovo,len oni to nevedia.Stanice mi to nerozladuje.Pokial ma niekto radio s navigacnym,budem rad za poznatok,ako je to v inych autach.
Dakujem za odpovede.