Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Neni zac!Pan me krapet dostal kdyz me rekne ze si mam tam dat tvarnice kdyz vyradim!Lektromar píše:tak to byl chlapci šrot, když to přijelo krasny tak jsem si řikal tak to je moje:D ale Hujer mě to hezky projel a taky mu za to děkuji a všechno špatný zadní brzy nebrzděj atd:D se divim že stim vubec chlap z Chomutova dojel:D tak budu hledat dal no![]()
Tak si ho můžeš nechat stříknout.Chvástáš se kolik nemáš peněz a pořát ti není žádný dost dobrý.Mě jsi třeba ani do dnes nedal vědět jak jsi se rozhod.Porád máš jenom řeči o problémech že je to amerika.Ale že tu jezdí to auto 7 let a vžy prošlo technickou bez problémů už ti nedochází co?Lektromar píše:hold budu muset překousnout, že nebude červený no ale co mam dělat když žadny za dobry prachy neni:( stříbrna bude taky dobra:)
Tak az budes mit cestu do Pha tak se stav!Naahk píše:Hujer tak to bych si měl nechat prohlédnout od tebe to svoje.Kupoval jsem ho v Ačkách jako nebourané a taky v top stavu.Zatím se mi nic kromě spojky nevys.... Ale když jsem tu měl zájemce o koupi tak mi tvrdily že to bylo rozsekaný na kašiMyslím že hráli na cenu.Ale je dobrý vědět na čem člověk je.Já jsem celkem laik na to poznat co a jak
![]()
![]()
Lektromar píše:hold budu muset překousnout, že nebude červený no ale co mam dělat když žadny za dobry prachy neni:( stříbrna bude taky dobra:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |