Vytesat do kamene!Smrťák píše:Vadí mi (řidiči) co zastavují před prázdným kruháčem,nebo i když auto jedoucí po kruháči je poměrně daleko. Vadí mi řidiči co brzdí před každou zatáčkou. Co zastavují za stojícím autem když něco jede v protisměru a místa je tam plná prdel.
Já taky nemám žádnou špatnou zkušenost s motorkářema. Musím potvrdit slova jak tady někdo psal, že většinou nějakou prasárnu udělá frajírek, co je oblečenej v tričku a kraťasech. Nesčetněkrát jsem takovýho debila(y) viděl jet stovkou nebo kolik, přes vesnici. A když si představím ty pobíhající děti... ani nedomejšlet
Jinak taky musím reagovat na kamioňáky, kdosi tady psal že ho rozčilujou.. Mám mezi nimi dost známých, takže jsem trochu seznámen s jejich "problematikou" Není to tak jednoduchý jak se většině lidí zdá.. jasně, s tím předjížděním mě taky naštvou, když mi tam vlítne a přitom mě musí vidět na dálnici ve zpětným zrcátku.. a to že to dlouho trvá.. to je holt díky nastavenýmu tempomatu. A jakákoliv změna, či akcelerace se u plně naloženýho kamčáku projeví na spotřebě a holt šetřej..
Jinak je zase štve, že my řidiči plechovek jim děláme myšky a v jedoucí koloně jim to švihnem před kabinu. A pak maj kolikrát dost práce tu tonáž zastavit, aniž by nám nepočechrali zadek..
Jinak že způsobují nehody.. je to fakt ale uvědomte si co všechno musej ujet. Sice mají předepsaný přestávky ale asi si moc neodpočnou. A neustále při plné koncentraci.
Jak se mi líbí pohled z kabiny a měl jsem možnost se projet i s vlekem ve Volvu (mimochodem úžasnej zážitek) ale dělat bych to nechtěl! není co závidět. Někteří to mají jako koníček ale taky hlavně jako zaměstnání. tak je tak musíme brát.. Omezení mají na silnici už takhle dost...
Ale to jsem fakt odbočil, tady je to o motorce, já jen že jste se tu taky zmiňovali..