Z nicoho nic ide na 2-3valce
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Z nicoho nic ide na 2-3valce
Cawte,moze odist sviecka (sviecky) behom chvile?dnes som presiel asi 40km uplne v pohode,zaparkoval som,vypol motor,za 20 min som nastartoval a motor isiel kadejako na 2-3 valce ,nejako som sa dovliekol domov a prve co ma napadlo je ze su zle sviecky,ale mozu sa posr.t aj takto?ono to ide tak traslavo ale ked pridam tak az ma zatlaci k zemi,tak ho pridusi...
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- Reklama
Re: Z nicoho nic ide na 2-3valce
jj může, to samé i kabely. Já natankoval v Polsku s lantrou a auto po 10 km nejelo, kuckalo a jelo na 3-4 válce. Říkal jsem si špatnej benzín, ale po natankování u nás furt stejné. Pak jsem pátral a byly to kabely
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
To víš, že může. Jednou to prostě příslovečně z nenadání přijde Skus ji vyměnit a snad to bude v cajku
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Ved viem ze raz to musi odist,ale nejde mi do hlavy ze tak naraz,keby mi to spravilo aspon raz za cas,ale toto takto zrazu...no skusim ich vymenitFarrael píše:To víš, že může. Jednou to prostě příslovečně z nenadání přijde Skus ji vyměnit a snad to bude v cajku
A kable mam new,cize tie by to nemuseli byt...
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Hele jednoduše Nechal sis starý kabely? Zkus postupně vypojit každej kabel od svíce, pokud nejákej vypojíš a situace se nezmění ten za to může, ještě se může stát že Ti motor poběží jenom na dva válce, nicméně pokud jsou protiběžné tak to bude znít jakoby bylo všechno v pořádku
Až zjistíš, kterej válec Ti nejde, zkus novej kabel od svíčky nahradit starým, pokud to pak nepůjde, vyměň svíčku a pokud to ani pak nepůjde, je v prdeli něco vážnějšího... každopádně zkus ještě nastartovat v noci a otevřít kapotu, pokud bude třeba probíjet víčko rozdělovače (taky se mi stalo) máš jendoznačnýho viníka
Až zjistíš, kterej válec Ti nejde, zkus novej kabel od svíčky nahradit starým, pokud to pak nepůjde, vyměň svíčku a pokud to ani pak nepůjde, je v prdeli něco vážnějšího... každopádně zkus ještě nastartovat v noci a otevřít kapotu, pokud bude třeba probíjet víčko rozdělovače (taky se mi stalo) máš jendoznačnýho viníka
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
-
- *
a ještě by jsem přidal svůj postřeh.Možná to tak nebude,ale mně se to tak stalo.Parkuju auto před barákem a taky se mi stalo že jelo normálně a z ničeho nic jelo na 3.přišel jsem na to náhodou a to proto že byla tma otevřel jsem motor a bylo to tam jako v bouřce samé blesky.procvakané kabely,ale nešlo mi do hlavy proč když jsem je tam měl max měsís.a pak jsem na to přišel .řádily mi doma kuny a kabely mi procvakaly ale netvrdím že je to tvůj případ.A potm ještě se mi rozpadala cívka v tom náustku co se tam strká kabel ale u mně to byly určitě kuny ale taky byla zima a sníh tak se tam chodily ohřivat a kousat a kousat a kousat.nevím jestli ti to pomůže tak jsem to měl já.vyměnil jsem a jezdím čau PALITomson-tr píše:Cawte,moze odist sviecka (sviecky) behom chvile?dnes som presiel asi 40km uplne v pohode,zaparkoval som,vypol motor,za 20 min som nastartoval a motor isiel kadejako na 2-3 valce ,nejako som sa dovliekol domov a prve co ma napadlo je ze su zle sviecky,ale mozu sa posr.t aj takto?ono to ide tak traslavo ale ked pridam tak az ma zatlaci k zemi,tak ho pridusi...
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Proto je základ otevřít kapotu ve tmě Paradoxně nový kabely těm chlupatejm mrchám chutnaj nejvíc Už mne ty svině takhlepřipravily o dvě sady
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Presne takto som aj ja zistil zle kable,ked som otvoril po tme kapotu-same blesky....ked som prisiel domov tak som skusal odpajat kable ale nic sa nezmenilo,vsetko islo rovnako...akurat koncim v robote tak to vyskusam,dufam ze to nebude nieco vazne
Takze vcera vecer som nastartoval a vsimol som si ze niekde preraza nejaky kabel,dnes som ich vymenil za starsie ale stale sa to sprava rovnako,mozno su aj tie druhe kable zle,neviem...
Dnes rano som nastartoval a dialo sa toto-s plynovym pedalom som ja nic nerobil,to robilo same
http://www.youtube.com/user/vwtomson#p/ ... x_tPSsjm38
A skusal som aj pri nastartovanom motore odpajat kable ale ziadna zmena,stale na 3 valce,aj som to nakameroval ale pustil sa ventilator tak moc nepocut ze sa nediala ziadna zmena pri odpajani
http://www.youtube.com/user/vwtomson#p/ ... lks5TJU674
Skusal som aj vyblikavat a vyhodilo mi par chyb,poradite mi co to je?
3122 - Idle air control (closing failure)
3114 - Idle air control (opening failure)
3128 - Heated oxygen sensor
3152 - Turbocharger overboost
4151 - Air/fuel control
Takze kto ma na predaj nieco z tychto veci?
Dnes rano som nastartoval a dialo sa toto-s plynovym pedalom som ja nic nerobil,to robilo same
http://www.youtube.com/user/vwtomson#p/ ... x_tPSsjm38
A skusal som aj pri nastartovanom motore odpajat kable ale ziadna zmena,stale na 3 valce,aj som to nakameroval ale pustil sa ventilator tak moc nepocut ze sa nediala ziadna zmena pri odpajani
http://www.youtube.com/user/vwtomson#p/ ... lks5TJU674
Skusal som aj vyblikavat a vyhodilo mi par chyb,poradite mi co to je?
3122 - Idle air control (closing failure)
3114 - Idle air control (opening failure)
3128 - Heated oxygen sensor
3152 - Turbocharger overboost
4151 - Air/fuel control
Takze kto ma na predaj nieco z tychto veci?
mělo by to bejt takhle...
3122 - Idle air control (closing failure) - volnoběžnej ventil - chyba při zavírání
3114 - Idle air control (opening failure) - volnoběžnej ventil - chyba při otevírání
3128 - Heated oxygen sensor - lambda sonda
3152 - Turbocharger overboost - moc vysokej boost (což si psal že máš přes MBC nastavenej větší, takže to je ono)
4151 - Air/fuel control - bohatost paliva - váha vzduchu? (nebo to souvisí s tou lambdou)
3122 - Idle air control (closing failure) - volnoběžnej ventil - chyba při zavírání
3114 - Idle air control (opening failure) - volnoběžnej ventil - chyba při otevírání
3152 - Turbocharger overboost - moc vysokej boost (což si psal že máš přes MBC nastavenej větší, takže to je ono)
4151 - Air/fuel control - bohatost paliva - váha vzduchu? (nebo to souvisí s tou lambdou)
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
Dakujem,a to podla mna nieje vsetko,dnes budem este pokracovat...Volnobezny ventil je vlastne to co tak cvaka ked zvrtnem kluc,nie?-JxD- píše:mělo by to bejt takhle...
Tiez by som to videl na volnobezny ventil (krokovy motorcek), podla toho cyklickeho spravania sa plynu. Volnobezny ventil je to co bzuci ked mas kluc v polohe II, pred ECFI, niekde som tu daval aj obrazok...
Volnoběžnej ventil máš těsně před sáním, sací hadice se rozdvojuje a jedna část jde do škrtící klapky, druhá (menší) hadice do volnoběžnýho ventilu, z něhož jde pak taky do saní jinudy.
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
Dnes som kupil uplne nove svieckove kable (asi aj z vykendovou prirazkou) a je to uplne rovnake ako predtym ,za jazdy ho stale dusi a na mieste nevie udrzat otacky...
Skus vymontovat, rozobrat a vycistit (technickym benzinom a nasledne nastriekat WDckom) ten krokovy motorcek, taktiez kontakty...