![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ale dnes ju skusim este hodit na nabijacku, mozno jej to pomoze.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
s tema startama to taky pozoruju. nezavisle na radiu/osvetleni. proste nekdy to chytne napodruhe, nekdy se to zacne trepat cely, takze zdechnout a znovu89majlo96 píše:sere ma baterka, obcas slabo toci po dlhsom stani pri pustenom radiu. Niekedy ho nedokaze roztocit na pozadovanu ryhlost, motor naskoci a ma nepravidelny chod ako keby isiel na 3 valce. Potom musim vypnut a znovu nastartovat, stalo sa mi to treti krat. Asi budem musiet kupit silnejsiu baterku
Ale dnes ju skusim este hodit na nabijacku, mozno jej to pomoze.
Ta baterka je tak slaba ze ked sa pohynam bez plynu tak stiahne svetla a ked zatvaram okna bez nastartovaneho motora tak sa im velmi nechce.mechoun píše:Nešetřili, 45-ka pro benziňák bohatě stačí. Je zbytečné vozit kila navíc, platit prachy navíc. Ve 4. roce u mě na I30 no problem. Moje předchozí Lantra měla 45-ku 10 let, až loni v zimě jsem ji musel měnit. Přesto má po 10 letech kapacitu 25Ah (odměřeno). Takže ji z garáže NEVYHAZUJU
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |