Manual Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Manual Coupe
čest čest. manuálek bych taktež potřeboval,respektive.. mam coupatko asi týden a potřeboval bych někde tahat živení k zesiku,kudma se ale dostat do motorove časti nejlepe nevím . Ma někdo radu ?? Petresx@seznam.cz
- Reklama
Protože mi furt někdo i po těch letech píše SZ, tak bych chtěl zdůraznit, že manuál k Coupé se mi nikdy nepodařilo získat, slečna CARy si ho nechala pro sebe. A Hyundai jsem už před několika lety naštěstí upgradnul na BMW 330i ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Ahoj, také bych poprosil o manuál, či heslo, díky.
RACINGPRO@SEZNAM.CZ
RACINGPRO@SEZNAM.CZ
nevím jestli o tom víte ale já kdysi našel tohle v el. formě ale je to v angličtině, možná se vám to bude hodit http://www.newtonnet.co.uk/coupe/service/mechanical.htm
Zdravim
Dá se jěště někde sehnat ten manuál co nabízí CARy? Jestli jo tak kde?
Díky![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dá se jěště někde sehnat ten manuál co nabízí CARy? Jestli jo tak kde?
Díky
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hyundai Coupe 1.6 (r.v.2000) stříbrná metalíza, čtyřočko.
Škoda Felicia 1.3Mpi (r.v.1997) - prodaná
Škoda Felicia 1.3Mpi (r.v.1997) - prodaná
Zdravím.
Od pátku jsem majitelem coupe 2000 a hodilo by se mi něco jako dílenská příručka. Měl jsem megana coupe a tam byl manuál ,,jak na to,, něco jako bible.
. Předpokládám, že tenhle stroj bude fungovat jak hodinky ale kdyby něco tak bych potřeboval návod.
Díky
Od pátku jsem majitelem coupe 2000 a hodilo by se mi něco jako dílenská příručka. Měl jsem megana coupe a tam byl manuál ,,jak na to,, něco jako bible.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Díky
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Díky za tip. Bohužel ty návody neobsahují moc detailních informací a postupů. Neexistuje dílenská příručka v knižní podobě?
-
zdravim, mam taky hyundai coupe 2.0 16v a snazim se vetsinu oprav delat doma sam. Chtel bych timto poprosit, zda-li by mi nekdo neposlal ten manual na muj email. Stahl bych si ho sam, ale nikde jsem jej na netu nenasel a na wz.cz se nevyznam ani trochu, pomohl by mi s tim prosim nekdo? Muj email je martin.nekoranec@centum.c
Zdravíčko, mám krásné coupéčko 2.0i 16V ale potřebuju ovzdušnit brzdy a různé detaily. Prosím pošle mi taky někdo odkaz kde bych si mohl stáhnout dílenskou příručku ( manuál ) ?
Předem děkuji za odpovědi...
email: kracmar.roman@seznam.cz
Předem děkuji za odpovědi...
email: kracmar.roman@seznam.cz
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
zdravim nemohl by mi nekdo zaslat an meil ten manual na coupe ? mam rd 2000 , nenasel sem nikde normalnu zpusob kde to stahnout diky moc
f.mortal@seznam.cz
f.mortal@seznam.cz