Svíčky porádííí někdo???? typ NGK
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Svíčky porádííí někdo???? typ NGK
Zdar lidi jsem měnil olej a svíčky na mé lantře v knížce sou NGK-BPR6ES a já tam hodil NGK sice taky ale z označením BKR5ES-11
nevíte náhodou jakej je v nich rozdíl v katalogu psali že by taky měly být na 1.8 GT 16V no nevim nevim se jiný sehnat ani nedali alespoň tam kde jsem byl dík moc za rady
Zdar Lopuch
nevíte náhodou jakej je v nich rozdíl v katalogu psali že by taky měly být na 1.8 GT 16V no nevim nevim se jiný sehnat ani nedali alespoň tam kde jsem byl dík moc za rady
Zdar Lopuch
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
- Reklama
A ostatni prispevky jsi cetl ?????
Co treba tento ..... https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=491
Co treba tento ..... https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=491
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- **
Re: Svíčky porádííí někdo???? typ NGK
Chce to trochu vlastní iniciativy. Toto se tu probíralo x-krát. A nakonec stejně koupíš 4-bové Bosche.lopuch píše:Zdar lidi jsem měnil olej a svíčky na mé lantře v knížce sou NGK-BPR6ES a já tam hodil NGK sice taky ale z označením BKR5ES-11
Zdar Lopuch
LantraII 1.8, Lancia Lybra 1.9JTD, i-40 1.7CRDI
Taky jsem tu pred prazdninama brouzdal a nakonec si poridil ty Bosche....naprosta spokojenost, nizsi spotreba, lepsi vykon...proste pohoda. Byly tam uz predtim, jen byly opotrebovane....proste nelituju. dal jsem 102 kc za jednu s DPH...
Minulost - Hyundai Accent 94 1.5 12V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V
zdravim háčkaři,přečet sem si tu chválu na pana Bosche super 4 a rozhodl že je taky otestuju,no a přitom sem zjistil že starší kousky co tam mám jsou Denso japan. to asi nebudou původní že,tady alespoň o nich nikdo nepsal.Tuším že od Densa taky žádný šlupky nebudou,máte s nima někdo zkušenost?
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
NGKáčka sem mel puvodne,taky sem se rozmyslel jestli vzit 4bod Bosch,ale laboroval uz s tim black_sheep jaky to ma vliv rozdil Bosch x NGK a celkovy rozdil minimalni,pravda ze to s nima trosku jede lip odspodu.
Ja tam mam uz podruhy(ted meneny) DENSA(typ bych napsal) a nevidim zadnej rozdil oproti Bosch!Cena rovnaka myslim,tj.okolo 100kc/ks.
Takze Densa rozhodne zadny "šlupky" nejsou ! Kdyz uz je na nich vyrazeno Made in Japan...
Ja tam mam uz podruhy(ted meneny) DENSA(typ bych napsal) a nevidim zadnej rozdil oproti Bosch!Cena rovnaka myslim,tj.okolo 100kc/ks.
Takze Densa rozhodne zadny "šlupky" nejsou ! Kdyz uz je na nich vyrazeno Made in Japan...
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Procetl jsem vase komentare ke svickam Bosch Super 4 a trochu jsem se i poptal... a vcera jsem si je nechal vymenit... uz maji za sebou cestu z Moravy do Prahy, ale zatim nejsem sto rict, zda jesou lepsi nez normalni (mel jsem tam z vyroby Champion), ale prijde mi, ze to lepe tahne od spodnich otacek a ze auto uz neni tak line... Jinak pro vsechny majitele novych Elanter 1.6... do nasich aut typ FR78X... Kupoval jsem je u Bosche v Prerove a i s vymenou 404,-Kc
Tento typ u nás na domažlicku pořídíš za 85kč bez daně!!Topek2 píše:to zlepšení na Boškách je u mě docela citelné,jak v akceleraci tak celkový chod motoru.Jen ta cena mi neladí,u nás v Bosch 560,- za sadu( samozřejmě bez montáže) ale stálo to zato BEAST IN KOREA
Nevím kam chodíte na ty ceny!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
A to je presne 101,15 Kč s DPH, zaokrouhleno na 101Kč, celkem tedy 404,- Kč .... Ivane, v Prerove mame stejny cenyivan píše:Tento typ u nás na domažlicku pořídíš za 85kč bez daně!!Topek2 píše:to zlepšení na Boškách je u mě docela citelné,jak v akceleraci tak celkový chod motoru.Jen ta cena mi neladí,u nás v Bosch 560,- za sadu( samozřejmě bez montáže) ale stálo to zato BEAST IN KOREA
Nevím kam chodíte na ty ceny!!