Než to hodím servismanovi? Třeba už jste se s tím někdo setkal.
Moderátoři: miooo, Moderátoři
no já doufám, že to bude jen nějaký kablík pod sedačkou.....Bed@ píše:U cee'du se mi rozsvitila taky, protoze odeslo cidlo ABS na naprave, stalo se mi to po vymene tlumice(vse provadel autorizovany servis
).
Tak dnes jsem byl u kamaráda v servisu, protože nepomohlo prostříkání kontaktolem kablíků pod sedačkou.sherwood píše:no já doufám, že to bude jen nějaký kablík pod sedačkou.....Bed@ píše:U cee'du se mi rozsvitila taky, protoze odeslo cidlo ABS na naprave, stalo se mi to po vymene tlumice(vse provadel autorizovany servis
).
Díky za tipVojtasD píše:Zdravím,
hodinová pružina pod volantem....
VojtasD píše:materiál cca 3800,-
Proboha, za ty prachy koupím slušnej mobil, ba dokonce i menší televizi ... Co je to za drahý kroužek? Něco vybavené elektronikou? Nebo je to pozlacené?sherwood píše:Takže vyřešeno. Dnes při garančce mě v servisu vyměnily i ten kroužek pod volantem - otočný kontakt airbagu. Cena - 4657 + 300 práce.
podotýkám, že to bylo v servisu u kamaráda.
Jo a v Hyundai servisu mě řekli, že je to běžná závada féček.
tak tak. Levné auto, drahý servisSpajky007 píše:ne je to Hyundainic stim nenaděláš potřebuješ to tak to musíš koupit no.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |