Kontrolka airbagu
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Kontrolka airbagu
Dnes po nastartování mě kontrolka airbagu už nezhasla . Nemáte někdo s tímto zkušenost?
Než to hodím servismanovi? Třeba už jste se s tím někdo setkal.
Než to hodím servismanovi? Třeba už jste se s tím někdo setkal.
- Reklama
Re: Kontrolka airbagu
U cee'du se mi rozsvitila taky, protoze odeslo cidlo ABS na naprave, stalo se mi to po vymene tlumice (vse provadel autorizovany servis ).
Sorento 2.2CRDi TOP 4x4 (2021)
Sportage 1.6T-GDi GT line 4x4 (2017)
Stinger 3.3 V6 T-GDi (2017)
Prodáno:
Santa Fe 2.2CRDi GLS 4x4 (2008)
Sorento 2.2CRDi Premium 4x4 (2013)
Sorento 2.2CRDi (2010)
Santa Fe 2.2CRDi (2007)
cee'd 1.6CRDi (2007)
no já doufám, že to bude jen nějaký kablík pod sedačkou.....Bed@ píše:U cee'du se mi rozsvitila taky, protoze odeslo cidlo ABS na naprave, stalo se mi to po vymene tlumice (vse provadel autorizovany servis ).
Koukam, ze jsem si to blbe precet, ze jsi psal o kontrolce airbagu a ne ABS I kdyz ono je to dost podobne, mohlo odejit nejake cidlo a nebo se jen nekde prerusil k nemu kabel. Prvni urcite koukni na ty kable pod sedackami, jsou-li tam nejaky konektory, tak je zkus rozpojit a znovu spojit, nejlepe jeste prostriknout kontaktnim sprejem Pravdepodobne te ale nemine odmazani chyby z jednotky v servisu
Sorento 2.2CRDi TOP 4x4 (2021)
Sportage 1.6T-GDi GT line 4x4 (2017)
Stinger 3.3 V6 T-GDi (2017)
Prodáno:
Santa Fe 2.2CRDi GLS 4x4 (2008)
Sorento 2.2CRDi Premium 4x4 (2013)
Sorento 2.2CRDi (2010)
Santa Fe 2.2CRDi (2007)
cee'd 1.6CRDi (2007)
Tak dnes jsem byl u kamaráda v servisu, protože nepomohlo prostříkání kontaktolem kablíků pod sedačkou.sherwood píše:no já doufám, že to bude jen nějaký kablík pod sedačkou.....Bed@ píše:U cee'du se mi rozsvitila taky, protoze odeslo cidlo ABS na naprave, stalo se mi to po vymene tlumice (vse provadel autorizovany servis ).
diagnostika mu napsala - čelní airbag na straně řidiče - příliš vysoké...... a dál to nešlo rozkliknout
Ví někdo o co by mohlo jít?
Zdravím,
hodinová pružina pod volantem....
Díky za tipVojtasD píše:Zdravím,
A cena opravy?
Nebo té pružiny?
cca?
materiál cca 3800,-
super, dám vědět, jak jsem dopadl.VojtasD píše:materiál cca 3800,-
Ahoj, mám ten samý problém. Shaním uvedený kroužek pod volant, nemáho někdo na prodej. Dík.
Takže vyřešeno. Dnes při garančce mě v servisu vyměnily i ten kroužek pod volantem - otočný kontakt airbagu. Cena - 4657 + 300 práce.
podotýkám, že to bylo v servisu u kamaráda.
Jo a v Hyundai servisu mě řekli, že je to běžná závada féček.
Proboha, za ty prachy koupím slušnej mobil, ba dokonce i menší televizi ... Co je to za drahý kroužek? Něco vybavené elektronikou? Nebo je to pozlacené?sherwood píše:Takže vyřešeno. Dnes při garančce mě v servisu vyměnily i ten kroužek pod volantem - otočný kontakt airbagu. Cena - 4657 + 300 práce.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
ne je to Hyundai nic stim nenaděláš potřebuješ to tak to musíš koupit no.
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
tak tak. Levné auto, drahý servisSpajky007 píše:ne je to Hyundai nic stim nenaděláš potřebuješ to tak to musíš koupit no.
Ten kroužek prý dává impulsy airbagům. Nevím, jeak to funguje, ale když se blbě namontuje, tak se zase strhne.,
Tak se mi rozsvítila taky (jen u ix55) tak jsem pročítal a nakonec zajel na diagnostiku, chlapík podle výčtu závad usoudil, že to bude konektor pod sedačkou, zamrcasili jsme s ním a kontrolka zhasla, tak jen info pro další, kteří sem zabloudí s tímto problémem. Jinak mi bylo řečeno, že závada není nebezpečná (v tom smyslu, že airbag samovolně nevystřelí, ale z druhé strany nevystřelí ani když by měl).