dalibordn: "Sytý hladovému nevěří" . Já jsem se ze svého nového auta docela dlouho radoval. Teď mám auto 16 měsíců a celkem najeto 35.000km a vážně žádná závada. Kromě jedné prkotiny, kdy jsem ráno zničehonic nenastartoval a vinou toho byl špatný tzv."Nošodrát" v přístrojovce. Zavolal jsem

servis a vše se během 2 hodinek vyřešilo. Dnes už tak unesený z nového auta nejsem, ale ani né tak kvůli

jako takovému, ale kvůli zjištění, že vážně v dnešní době se už auta nedělejí z takových materiálů a v takové kvalitě, jako třeba před 10 -ti lety. Ale jde o globální trend, kdy výrobci vnucují trend, že auto je stavěno na cca. 6 let provozu. Pak je auto morálně zastaralé a ty - zákazníku, kup si NOVÉ. Já netvrdím, že ti nevěřím, ale z mého pohledu se mi to vážně zdá nepochopitelné, že by na jedné straně byli spokojení zákazníci a uživatelé

, kteří jezdí bez závad a na druhé straně ti, kteří jsou v servisu častěji než je zdrávo. To by samozřejmě naštvalo i mě a hoodně bych se domáhal svých práv. Mě to ale vážně mrzí, když tu občas čtu komentáře někoho, kdo nemá jinou možnost, než jen nadávat a nadávat. Čím víc spokojenejch Hyundaistů bude, tím lépe se pak následně bude prodávat ojetina, to je logické. Já jsem tě v žádném případě nechtěl chytat za slovíčka, ale jen jsem si prostě četl zpětně pár tvých příspěvků, ohledně spokojenosti s

a tam jsem narazil na tuto nesrovnalost. Prostě mě to jen napadlo, jestli nejsi jen nějaký prudič, který píše jen samá negativa a už si třeba ani nepamatuje, co psal před pár týdny či měsíci. Já osobně mám docela vítr z údajně nadměrné koroze, kterou tady již několik přispěvovatelů zmínilo a je to zřejmě dlouhodobá bolístka

. To jsou nepříjemnosti, které dost významně snižují právě prodejní cenu jetého vozu, stejně tak jako problémové vozy, kde se vyskytuje větší množství závad a nespokojený uživatel

pak běhá po světě a samozřejmě na tu značku nadává. U mě prostě zatím nic, kvůli čemu bych si měl rvát vlasy a proklínat den, kdy jsem se rozhodl koupit vůz této značky. Proto ty mé pochybnosti o tvých příspěvcích a jim podobné.